Beige gietvloer

Beige gietvloer

Zoekt u een gietvloer met een rustige kleurnuance die gemakkelijk combineert met uw interieur? Dan is de gietvloer beige precies de vloer die u nodig heeft. Een vloer met deze neutrale kleur zorgt dat andere kleuren perfect aansluiten. Vooral op bijvoorbeeld de slaapkamer kunt u kiezen voor een beige kleur vanwege de rust en eenheid die deze kleur uitstraalt.

Gietvloer keuze

Bij Gietvloer Compleet heeft u de keuze uit verschillende gietvloeren die in beige uitgevoerd kunnen worden.

Zo kunt u kiezen voor de PU Gietvloer, een slijtvaste en naadloze vloer die vaak in woonhuizen zijn toepassing vind. De vloer wordt naadloos aangebracht over uw bestaande ondergrond en is licht elastisch, waardoor deze niet scheurt en zeer onderhoudsvriendelijk is. Deze beige gietvloer is eenvoudig te combineren met vloerververwarming. Dit maakt de PU Gietvloer een zeer bestendige en comfortabele vloer.

Een Cementgebonden Gietvloer bestaat uit twee of meer lagen, waaronder een cementlaag. Deze vloer lijkt sterk op een betonvloer maar heeft de voordelen van een gietvloer. De cementgebonden gietvloer is geheel water- en vuilafstotend en is daardoor zeer gemakkelijk in onderhoud. De vloer is naast de beige gietvloer ook beschikbaar in andere kleuren zoals wit, grijs of antraciet.

Welke gietvloer kies ik?

Welke gietvloer past het beste in uw situatie? Neem contact op met ons of vraag een offerte aan. Bij Gietvloer Compleet kunt u een beige gietvloer in verschillende uitvoeringen kiezen. Zo kunt u kiezen voor de unikleur. Dit creëert een rustige vloer die volledig afgestemd kan worden op uw interieur. Een nadeel is echter dat je op een unikleur sneller vuil ziet liggen. Dit kan verholpen worden door de vloer wat vaker te stofzuigen of een dweilbeurt te geven. Via onderstaande link vind u, naast de populaire cosy beige kleur ook andere tinten beige.

Bekijk al onze gietvloer kleuren

Bijzondere gietvloer

Zoekt u een zeer unieke vloer waar vuil minder zichtbaar op is? Dan kunt u kiezen voor een Lavasteen Gietvloer. Deze vloer combineert kunsthars en lavasteentjes en een toplaag die bescherming biedt. Hierdoor krijgt u een zeer slijtvaste en krasbestendige vloer. De vloer wordt ambachtelijk aangebracht en is zeker geschikt als beige gietvloer in uw interieur.

Een beige Gietvloer met Flakes is een vloer die een wat speelser effect creëert. Tijdens het aanbrengen van de gietvloer worden, als de vloer nog vloeibaar is, flakes in de vloer gestrooid. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een beige gietvloer met vlokken van een andere kleur. Hierdoor creëert u een beige vloer met wat meer contrast maar behoudt u toch de rust van de natuurlijke basiskleur.

Offerte aanvragen