Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Beton Cire vloer en wand

Betoncire Vloer en Wand

Béton ciré  is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds. Ook op trappen, in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is de naadloze toepassing. De schoonmaak en het onderhoud worden daardoor veel eenvoudiger voor u. 

Gietvloer Compleet biedt u een grote waaier aan opties en afwerkingen in trendy beton ciré dat een enorme populariteit geniet. De keuze maakt u geheel zelf. Ons beton ciré geeft uw ruimtes een uniek en persoonlijk karakter dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de verven met sluier- en metalliceffecten.

Waarom Gietvloer Compleet?

 • Meer dan veertig jaar ervaring in product- en applicatie-ontwikkeling.
 • Een uniek systeem; het enige in de markt.
 • Egaliseren mogelijk, waardoor het eindresultaat absoluut strakker is.
 • Standaard twee keer aflakken wat het systeem slijtvaster en mooier maakt.
 • Wij gebruiken UV-stabiel alifatisch gietvloermateriaal.
 • Korte lijnen, heldere communicatie en afspraken.
 • Eerlijk advies, schappelijke prijzen.
 • Absolute top prijs/kwaliteit verhouding.
 • Unieke spot repair service; de enige in de markt.
 • Betrouwbare service.
 • Vijf jaar garantie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze PU-gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 0345 725 351. We staan u graag te woord.

Voordelen

De ambachtelijke verwerking van ons beton ciré maakt dat elke afwerking zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is vergelijkbaar. Ieder oppervlak is volstrekt enig in zijn soort. Bovendien heeft beton ciré een hoge slijtvastheid. Het is zowel uitstekend bestand tegen intensief gebruik in loopzones als tegen het contact met schoonmaakmiddelen. Vandaar dat het veel toepassing vindt in badkamers en keukens.

Waterdicht
De samenstelling van beton ciré heeft enorm veel voordelen. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. De meeste mensen kiezen echter voor beton ciré, omdat het waterdicht is. U ziet het dan ook vaak terug in badkamers, omdat bijvoorbeeld een tegel minder waterdicht is. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van uw badkamer.

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS BETONCIRE