Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Beton Gietvloeren

BETON GIETVLOER


Beton Cire

Béton ciré is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds. Ook op trappen, in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is de naadloze toepassing. De schoonmaak en het onderhoud worden daardoor veel eenvoudiger voor u.

Wilt u ook zo'n prachtige gietvloer bij u thuis?

Woonbeton

Woonbeton is eigelijk een verzamelnaam voor giet- en smeervloeren op cementbasis. Denk daarbij aan: betoncire, cementgebonden gietvloer, minerale gietvloer, leefbeton, microcent, bijna te veel om op te noemen. Het kan zowel strak als robuust aangebracht worden en is doorgaans mogelijk in alle RAL-kleuren. Door de manier van aanbrengen krijgt het een prachtige en unieke tekening. Na een gedegen voorbereiding van de ondergrond brengen we de woonbetonvloer aan. Bij een cementgebonden gietvloer wordt hij gegoten, en bij een microcementvloer gesmeerd. Het is bij beide een met de hand uitgevoerd ambacht. En dat bepaalt de niet met een ander type vloer te vergelijken uitstraling van uw woonbeton vloer. Daarna brengen we er na het impregneren van de gietvloer twee slijtvaste transparante toplagen op aan. Kortom: woonbeton is een vloer met een industriële look, een hoog wooncomfort, en verschillende gezichten.