Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Betonnen gietvloer

Betonnen gietvloer

betonnen-gietvloer

Bij Gietvloer Compleet vindt u het grootste en mooiste aanbod microcement vloeren voor woningen en bedrijven. Onze betonnen gietvloer is duurzaam, onderhoudsvrij en heel aantrekkelijk geprijsd. Een betonnen vloer in niet alleen erg praktisch, maar ook sfeervol en modern. Door de vele opties in kleur, materiaal en afwerkingen koopt u bij onze microcement gietvloeren die volledig aan te passen zijn naar uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, dus er is altijd een perfecte gietvloer voor uw woning, kantoor, wachtruimte of complete bedrijfspand. Wij leveren en leggen uw vloer in heel Nederland en in overleg daarbuiten.

Hoogste kwaliteit
Bij Gietvloer Compleet koopt u een betonnen gietvloer van de allerhoogste kwaliteit voor uw woning, organisatie of onderneming. Bent u op zoek naar een specialist voor een prachtige betonnen gietvloer of stevige industriële bedrijfsvloeren als betonnen gietvloer? Door onze jarenlange ervaring zijn we experts in het leggen van een betonnen gietvloer in iedere ruimte en voor elke toepassing. Onze betonnen giervloer is van de allerhoogste kwaliteit, heeft een strakke of juist natuurlijke uitstraling. Ze zijn volledig naar uw persoonlijke wensen te vormen. U kunt bij ons terecht voor het kopen van de allermooiste gietvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren, betonlook vloeren, designvloeren, egaline vloeren, microcement, vloercoatings en vloerverwarming.

Showroom in Nederland

Wilt u meer informatie over ons uitgebreide aanbod in een betonnen gietvloer of wilt u ze liever in het echt zien? Bezoek dan de de grootste gietvloer en betonlook vloeren showroom van Nederland. Wij zijn gevestigd in Culemborg centraal in Nederland.

Een betonnen gietvloer vormt de perfecte basis

Wilt u een betonnen gietvloer in uw woning of onderneming? Er zijn vele redenen om voor dit type vloer te kiezen. Ze zijn een prachtige basis voor iedere ruimte in huis en laten uw interieur extra tot zijn recht komen; alsof het een foto ervan zo in een woonmagazine past. En omdat de specialisten van Gietvloer Compleet uw betonnen gietvloer naadloos leggen ontstaat een enorm gevoel van ruimte in uw woning of ondernemingspand.

Betonnen Gietvloeren met eindeloze mogelijkheden

Door de vele mogelijkheden past een betonnen gietvloer bij elke woonstijl, van industrieel tot rustiek. De betonnen gietvloeren van Gietvloer Compleet zijn verkrijgbaar in meerdere ral- en NCS-kleuren. Voor een definitieve kleurkeuze raden wij uiteraard aan om die keuze te maken bij ons in de showroom. Maar op basis van ons kleurenschema kunt u alvast een indruk krijgen van de standaard kleuren die wij hanteren voor de betonnen gietvloeren. Een garantie voor een perfecte match met uw interieur. Van en met de betonnen gietvloeren van Gietvloer Compleet hebt u jarenlang zorgeloos plezier.