Betonvloer woonkamer

Betonvloer-woonkamer

Bij Gietvloer Compleet vindt u het grootste aanbod voor uw betonvloer woonkamer. Onze betonvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvrij en heel aantrekkelijk geprijsd. Een gietvloer in microcement is niet alleen erg praktisch, maar ook sfeervol en modern.

Door de vele opties in kleur, materiaal en afwerkingen zijn de microcement gietvloeren van Gietvloer Compleet volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, dus er is altijd een perfecte gietvloer voor uw woning, kantoor, wachtruimte of complete bedrijfspand.

Wat is woonbeton?

Woonbeton is eigenlijk een verzamelnaam voor giet- en smeervloeren op cementbasis. Denkt u daarbij aan: betonciré, cementgebonden gietvloer, minerale gietvloer, leefbeton, microcent, bijna te veel om op te noemen. Onze specialisten kunnen dit zowel strak als robuust aanbrengen. Een betonvloer woonkamer is doorgaans mogelijk in alle RAL-kleuren. Door de manier van aanbrengen krijgt het een prachtige en unieke tekening. Na een gedegen voorbereiding van de ondergrond brengen we de woonbetonvloer aan. Bij een cementgebonden gietvloer wordt hij gegoten, en bij een microcementvloer gesmeerd. Het is bij beide een met de hand uitgevoerd ambacht. En dat bepaalt de onvergelijkbare uitstraling van uw betonvloer woonkamer.

Hoogste kwaliteit

Gietvloer Compleet levert u alleen een betonvloer woonkamer van de hoogste kwaliteit voor uw woning.
– Altijd op maat gemaakt: keuze uit vele kleuren en afwerkingen
– Alle diensten onder één dak: advies, plaatsing, onderhoud en renovatie
– Jarenlange ervaring met het aanbrengen van betonvloer woonkamer

Vraag hier een offerte aan

Bent u op zoek naar een specialist in prachtige design betonvloer woonkamer? Door onze jarenlange ervaring zijn we experts in het leggen van een betonvloer woonkamer. Onze gietvloeren in woonbeton of microcement zijn van de allerhoogste kwaliteit en hebben een strakke of juist natuurlijke uitstraling. Ze zijn volledig naar uw persoonlijke wensen te vormen. U kunt bij ons terecht voor gietvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren, betonlook vloeren, designvloeren, egaline vloeren, microcement, vloercoatings en vloerverwarming. Wilt u meer informatie over ons uitgebreide aanbod betonvloer woonkamer of wilt u ze liever in het echt zien en testen in onze showroom? Neem dan contact met ons op via de button hieronder.

Mogelijkheden

Door de vele mogelijkheden past een betonvloer woonkamer bij elke woonstijl, van industrieel tot rustiek. De vloeren van Gietvloer Compleet zijn verkrijgbaar in meerdere ral- en NCS-kleuren. Voor een definitieve kleurkeuze raden wij u uiteraard aan om die keuze te maken bij ons in de showroom. Maar op basis van ons kleurenschema kunt u alvast een indruk krijgen van de standaard kleuren die wij hanteren. Een garantie voor een perfecte match met uw interieur. Van en met een betonvloer woonkamer van Gietvloer Compleet hebt u jarenlang zorgeloos plezier.

Vraag hier een offerte aan

Hoogwaardige materialen

Een betonvloer woonkamer komt pas echt tot zijn recht wanneer deze van superieure kwaliteit is. Daarom onderscheiden wij ons door uitsluitend gietvloeren in microcement te leggen van hoogwaardige materialen. Ook werken we alleen met gedreven vakmensen, zodat we met zekerheid die kwaliteit kunnen leveren die we onszelf ten doel hebben gesteld.

• Jarenlange ervaring in het aanbrengen van microcement

• Ruime keuze aan vloeren

• Een duidelijk aanspreekpunt

Praktische voordelen van een betonvloer woonkamer

Een betonvloer woonkamer leggen in uw woning is naast bijzonder mooi ook zeer praktisch. Een belangrijk punt. Niemand heeft toch zin, tijd of geld over voor onnodig onderhoud aan de vloer van zijn of haar woning. De voordelen:

• Onderhoudsvriendelijk

• Slijtvast

• Vrij van verborgen vuil of stofmijt

• Te reinigen met slechts een vochtige doek

• Comfortabel

Offerte aanvraag

Bent u overtuigd van de unieke uitstraling en vele voordelen van een vloer betonvloer woonkamer? Vraag dan – zonder verplichting – een offerte bij ons aan. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij u een reële prijs aanbieden.

Stuurt u een e-mail naar info@gietvloercompleet.nl of bel naar 0345 725 351

Het is ook mogelijk om de showroom op afspraak te bezichtigen. Legt u deze afspraak eenvoudig vast via deze site.