Een gietvloer in uw modezaak

Gietvloer Modezaak

Een gietvloer in uw modezaak is een uitstekend idee. De gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar dekken ook de lading van uw product: Stijlvol en van deze tijd. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer voor uw modezaak meer dan uitstekend idee is. Duurzaam, praktisch en een prachtige uitstraling.

Gietvloer Compleet legt de gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren over de ideale gietvloer. De experts verdiepen zich vooraf grondig in uw situatie en verbinden zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of toch liever een warme landelijke uitstraling?

– Vervaardigd met de best geteste materialen
– Beschikbaar in diverse kleuren
– Nauw contact met de eigenaar
– Geeft een stijlvolle en unieke uitstraling aan uw modezaak

offerte aanvragen

Een karakteristieke gietvloer in uw slaapkamer

Een PU-gietvloer in uw kapsalon

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-gietvloer beschikbaar is in talloze kleuren is hij geschikt voor elke stijl.  Zoekt u een stijlvolle, karakteristieke maar ook praktische vloer? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in uw modezaak.

 

Een gietvloer: De ideale vloer voor uw modezaak

Doordat een gietvloer geheel naadloos is, is deze vloer zeer geschikt in bedrijfsruimtes zoals een modezaak. Met een Gietvloer van Gietvloer Compleet kiest u voor een vloer waar u jaren mee vooruit kunt. Op dit moment is de Gietvloer helemaal in de mode maar toch zal deze trend blijvend zijn door alle praktische voordelen. Met een Gietvloer van Gietvloer Compleet kiest u voor een vloer waar u jaren mee vooruit kunt.

Offerte op maat

Klanten met een gietvloer in hun modezaak van Gietvloer Compleet

Bij Gietvloer Compleet kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder een review van een van onze tevreden klanten:

“Prachtig werk geleverd door Gietvloer Compleet! De matte, egale vloer heeft een strakke uitstraling en is zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien fijne mensen om mee te werken.” – Bas Dietzenbacher

Ook een stijlvolle gietvloer in uw modezaak? Klik dan op de button ‘Neem contact op’.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over een gietvloer in de modezaak

Is een gietvloer geschikt voor een modezaak?
Jazeker! Om meerdere redenen is een gietvloer geschikt voor een modezaak . Een van de de redens is doordat gietvloeren naadloos zijn, dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Ook voor langer termijn is dit prettig, er zijn geen naden waar vuil of verborgen stof terecht kan komen. Verder geeft een Gietvloer een warme en rustgevende uitstraling aan uw modezaak.

Zijn gietvloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?
Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Wil u het maximale comfort aan u gasten bieden? Dan kunnen wij voor u een vloerverwarming onder uw gietvloer aanbrengen. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zijn gietvloeren enorm duur?
De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Leggen jullie de gietvloeren zelf?
Jazeker! Wij leggen de gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor een gietvloer in uw modezaak

Ga voor een praktische maar stijlvolle vloer in uw modezaak. Wij van Gietvloer Compleet staan graag voor u klaar! Met ons team van Gietvloer Compleet hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Kiest u voor een gietvloer van Gietvloer Compleet, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Neem contact op met Gietvloer Compleet