Een gietvloer in uw toiletruimte

gietvloer-op-toilet-

Een gietvloer in uw toiletruimte is een uitstekend idee. De gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar ook zeker praktisch. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer in uw toilet een uitstekend idee is. Duurzaam, robuust en een prachtige uitstraling. Gietvloer Compleet legt de gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Onze experts staan graag voor u klaar. Zij verdiepen zich vooraf grondig in uw situatie en verbinden zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Ondanks dat het toilet de kleinste ruimte is in uw huis is, kan het een grote, positieve indruk achter laten. Wilt u ook een hygiënische vloer die eenvoudig is schoon te maken? Vraag dan hier een offerte aan.

– Een strakke afwerking voor uw toilet
– Vervaardigd met de best geteste materialen
– Beschikbaar in diverse kleuren
– Nauw contact met de eigenaar
– Geschikt voor natte ruimtes zoals het toilet

Offerte aanvragen

Een PU-gietvloer in het toilet

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-vloer vloeistofdicht en hierdoor eenvoudig schoon te maken is zijn ze erg geschikt voor ruimtes waar hygiëne van groot belang is zoals het toilet. Zoekt u een strakke maar toch sfeervolle vloer? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer op het toilet.

Creëer eenheid in uw toilet met een gietvloer

Ondanks dat het toilet de kleinste ruimte in het huis is, zijn er toch vele interieurmogelijkheden toepasbaar. Kies een van onze pastelkleuren of ga voor een unieke kleur combinatie. Onze gietvloeren zijn mogelijk in diverse kleuren. Op deze manier is er voor ieder toilet een passende optie. Gaat u voor een industriële look of breng sfeer in uw interieur met een landelijke uitstraling. Of toch liever een unieke kleur combinatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Klanten met een gietvloer in de toiletruimte

Bij Gietvloer Compleet kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van reviews van onze tevreden klanten:

“Het contact verliep erg goed. Heldere communicatie en duidelijke verwachtingen. Naar alle wensen werd goed geluisterd. Bij een klein incidentje met de vloerverwarming, werd er erg snel geschakeld en correct hersteld; complimenten! De gietvloer zelf is ook perfect gegoten, waarbij er zelfs extra moeite is gestoken in o.a. kruipluik en de wc waar er hoogteverschil zat. We zijn erg tevreden met de mannen en de kwaliteit van het geleverde vakwerk. Dank voor onze prachtige vloer!!” – Ryan Beijers

Ook een stijlvolle gietvloer op uw toilet?  Klik dan op de button ‘Neem contact op’. Neem dan contact op.

Veelgestelde vragen over een gietvloer op het toilet

Is een gietvloer geschikt voor het toilet?
Doordat gietvloeren naadloos zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Ook voor langer termijn is dit prettig, er zijn geen naden waar vuil of kalk in terecht kan komen. Dit maakt een gietvloer erg geschikt voor het toilet.

Zijn gietvloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?
Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor ieder toilet. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zijn gietvloeren enorm duur?
De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren. Alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Leggen jullie de gietvloeren zelf?
Jazeker! Wij leggen de gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor een gietvloer op het toilet

Ga voor een praktische maar stijlvolle vloer op uw toilet. Wij van Gietvloer Compleet staan graag voor u klaar! Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Koopt u een gietvloer bij Het Gietvloer Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Neem contact op met Gietvloer Compleet