Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Garantie

GARANTIE


Garantie op onze gietvloeren

Bij Gietvloer Compleet staan we voor vakmanschap en kwaliteit. Om deze reden geven wij met een gerust hart garantie op onze producten. Zo hebben wij een leggarantie en een materiaalgarantie.

Leggarantie

Onze vloerenleggers zijn allemaal gespecialiseerd in hun vak. Mede door hun jarenlange ervaring garanderen wij dat een PU-gietvloer van Gietvloer Compleet volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en gelegd. Wij leggen uw gietvloer in vier à vijf werkdagen. Dat is mede afhankelijk van het type ondervloer en het soort vloer dat u kiest. De vloerenleggers verwerken de vloer bij een temperatuur van 20°C. Na 48 uur is de vloer weer beloopbaar. Na 72 uur is de vloer mechanisch uitgehard en na zeven dagen is de vloer chemisch uitgehard.

Om een goede hechting te garanderen vragen wij u de ondergrond schoon, droog en vetvrij op te leveren. Het aanbrengen en uitharden vereist een omgevingstemperatuur van minimaal 21°C. De ondergrond moet minimaal 15°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid 80%. Zorgt u er verder voor dat de ruimtes wind- en waterdicht te zijn.

Materiaalgarantie

Bij normaal gebruik van uw vloer geeft Gietvloer Compleet u vijf jaar garantie op elke gelegde vloer. Bij normaal woon- of werkgebruik is het in principe voldoende om uw vloer af te nemen met een Swiffer en vlekken te verwijderen met een oplossing van groene zeep en water.

Scheurvorming door extreme werking van de ondergrond en (damp)spanning vanuit de ondergrond vallen buiten de garantie. Ook slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik, krassen, schokken of verkeerd schoonmaken valt buiten onze garantie.

Voldoet uw klacht aan de garantievoorwaarden, dan zullen wij de vloer herstellen of indien noodzakelijk geheel vervangen. Bij een normaal gebruik kunt u echter langdurig genieten van uw PU-gietvloer van Gietvloer Compleet.