Gietvloer badkamer

Een gietvloer in uw badkamer is een uitstekend idee. De gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar ook zeker praktisch. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer voor uw badkamer meer dan uitstekend idee is. Duurzaam, robuust en een prachtige uitstraling. Gietvloer Compleet legt de gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren over de ideale gietvloer. De experts verdiepen zich vooraf grondig in uw situatie en verbinden zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of toch liever een warme landelijke uitstraling?

Een karakteristieke gietvloer in uw badkamer

Een PU-gietvloer in uw badkamer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-vloer vloeistofdicht en eenvoudig schoon te maken is, is de gietvloer geschikt voor gebruik in een natte ruimte zoals een badkamer. Zoekt u een warme, karakteristieke en comfortabele vloer? Neem dan gerust contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in de badkamer

Creëer eenheid in uw badkamer door middel van een gietvloer

Onze gietvloeren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Op deze manier is er voor iedere badkamer een passende optie. Gaat u voor een industriële look of breng sfeer in uw interieur doormiddel van een landelijke uitstraling. Of toch liever een unieke kleur combinatie?

gietvloer-badkamer

Veelgestelde vragen over een gietvloer in de badkamer

Is een gietvloer geschikt voor een badkamer?

Doordat gietvloeren naadloos zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Ook voor langer termijn is dit prettig, er zijn geen naden waar vuil of kalk in terecht kan komen. Een gietvloer is erg geschikt voor een badkamer, dit komt door verschillende eigenschappen.

Kan een gietvloer gecombineerd worden met vloerverwarming?

Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere badkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden van Het Vloerverwarmings Huys.

Zijn gietvloeren enorm duur?

De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Leggen jullie de gietvloeren zelf?

Jazeker! Wij leggen de gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor een gietvloer in de badkamer

Ga voor een praktische maar stijlvolle vloer in uw badkamer. Wij van Gietvloer Compleet staan graag voor u klaar! Met ons team van Gietvloer Compleet hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Kiest u voor een gietvloer in de badkamer dan weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft! Volgt u ons al op Facebook en Instagram?