Gietvloer gang

Gietvloer-gang

Bent u van plan om een gietvloer aan te brengen in uw gang? Zoek dan niet langer! Onze naam zegt het al: Gietvloer Compleet is dé specialist in gietvloeren voor uw woning, dus ook voor uw gang. Aangezien onze gietvloeren verkrijgbaar zijn in meerdere soorten en kleuren is er altijd een gietvloer die bij het interieur van uw huis past. Een gietvloer is écht een vloer waar op geleefd kan worden. Praktisch, stijlvol en makkelijk schoon te houden.

De beste entree met een gietvloer

Wanneer er vrienden, familie of kennissen over de vloer komen, ontvangt u ze natuurlijk in uw gang. Wellicht bent u er niet bewust van, maar de gang geeft toch echt de eerste indruk van uw woning. Met een gietvloer in de gang is deze indruk gelijk goed en voelt de visite zich direct welkom. Een betere entree kan bijna niet!

CONTACT OPNEMEN

Haal een gietvloer in huis

In de 30 jaar dat wij actief zijn in de gietvloeren wereld zien wij toch dat de hal of gang van een woning vaak vergeten wordt. Een gemiste kans! U kunt namelijk een vloer laten gieten in de gang in combinatie met de toiletruimte. Gietvloer Compleet legt uw nieuwe gietvloer volledig in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie, denken graag met u mee en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen.

• Keuze uit vele kleuren, materialen en afwerkingen;
• Uitgebreide begeleiding van advies tot plaatsing;
• Geschikt voor ieder huis: van industrieel tot klassiek;
• Eenvoudig schoon te maken.

Voel je thuis met een gietvloer in huis

Voor iedere gezinslid is het van belang dat hij of zij zich thuis voelt op de woonvloer (letterlijk en figuurlijk). Gietvloer Compleet heeft diverse gietvloeren in het assortiment waardoor er altijd een match is tussen ons en uw gang. Denk bijvoorbeeld aan een PU Gietvloer, een Gietvloer Betonlook of bijzondere Gietvloer Grainflow met toegevoegde stukjes marmer. Qua sfeer een uitstraling is er veel mogelijk met een gietvloer. Denk bijvoorbeeld aan een stoere, industriële uitstraling van een betonlook gietvloer. Of kies voor een opvallende, kleurrijke gietvloer! Alles kan bij Gietvloer Compleet.

Wij snappen als geen ander dat zowel kwaliteit als kwantiteit belangrijk factoren zijn bij het gieten van een vloer. Samen met u maken wij een planning om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan zonder de kwaliteit zodat u weer snel mensen kunt ontvangen!

OFFERTE AANVRAGEN