Gietvloer kantine

gietvloer-kantine

Gaat uw bedrijf verhuizen of heeft u als ondernemer onlangs een nieuwe bedrijfsruimte met kantine gekocht of gehuurd? Eén van de belangrijkste zaken is, naast een kantoorvloer, de een vloer in de kantine! Ons advies is, u raad het al, om te kiezen voor een gietvloer. Aangezien onze gietvloeren verkrijgbaar zijn in meerdere soorten en kleuren is er altijd een gietvloer die bij de identiteit van uw organisatie past. Bovendien is een gietvloer écht een vloer waar op gewerkt kan worden, maar ook een vloer om even tot rust te komen in de pauze. Praktisch, stijlvol en makkelijk schoon te maken. 

Offerte aanvragen

Kies voor een gietvloer in uw bedrijfskantine

Voor iedere ondernemer is het van belang dat de medewerkers prettig kunnen lunchen en ontspannen en zich thuis voelen op de werkvloer (letterlijk en figuurlijk). Daarnaast beïnvloedt de inrichting van de kantine de productiviteit van de werknemers. Gietvloer Compleet heeft diverse kantinevloeren in het assortiment waardoor er altijd een match is tussen ons en de bedrijfsruimte. Qua sfeer een uitstraling is er veel mogelijk met een gietvloer. Denk bijvoorbeeld aan een stoere, industriële uitstraling van een betonlook kantoorvloer. Of kies voor een opvallende, kleurrijke gietvloer! Alles kan bij Het Gietvloer Compleet.

Offerte aanvragen

Een gietvloer in de sportkantine kan ook!

Wij hebben het hierboven wel steeds over een kantine in een kantoorpand, maar het is ook mogelijk om een gietvloer te laten aanbrengen in een sportkantine! Doordat een gietvloer een flexibel en natuurlijk product is kan het (bijna) overal worden toegepast. We nemen graag een kijkje in uw kantine om de situatie in kaart te brengen.

De voordelen

Het gieten van een kantoorgietvloer brengt vele voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan:

• Strak, modern en tijdloos
• Makkelijk schoon te maken door de schoonmakers
• Gietvloer met bewegwijzering of huisstijlelementen mogelijk

Soorten kantinevloeren

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een gietvloer in huis te halen is het tijd voor de volgende stap. Er is namelijk niet één soort gietvloer. Deze keuze is reuze! Onze soorten gietvloeren op een rijtje (geschikt voor elke garage):

• PU Gietvloer (Polyurethaan vloer)
• Betonlook gietvloer
• Liquid Design gietvloer
• Woonbeton
• Microcement
• Beton Ciré
• PU Gietvloer met flakes
• Epoxy gietvloer
• Cement gebonden gietvloer

Wij begrijpen dat u op dit moment zegt: ‘’Wat lijkt alles op elkaar!’’. Graag nemen wij een kijkje in uw kantine om te kijken wat het beste bij de organisatie past. Daarnaast kunnen we gelijk een aantal zaken persoonlijk doornemen met u. Bekijk alvast de prijzen van onze soorten gietvloeren.

Aanbrengen van een gietvloer garage

Wij snappen als geen ander dat zowel kwaliteit als kwantiteit belangrijk factoren zijn bij het gieten van een vloer. Samen met u maken wij een planning om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan zonder de kwaliteit zodat u weer snel mensen kunt ontvangen!

Offerte aanvragen