Gietvloer keuken

gietvloer-keuken

Een gietvloer in uw keuken is een uitstekend idee. De gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar ook zeker praktisch. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer voor uw keuken meer dan uitstekend idee is. Duurzaam, robuust en een prachtige uitstraling. Gietvloer Compleet legt de gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar. Daarbij heeft u nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of toch liever een warme landelijke uitstraling?

Een karakteristieke gietvloer in uw keuken

Hygiënische gietvloeren voor in de keuken

Een gietvloer in de keuken is erg hygiënische. De gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken, stofvrij, brandwerend en volledig naadloos. De gietvloeren zijn bestand voor alle vloeistoffen die in de keuken voorkomen. Doordat de vloeren naadloos zijn is verborgen stof of vuil verleden tijd.

Creëer eenheid in uw keuken door middel van een gietvloer

Onze gietvloeren zijn mogelijk in talloze kleuren. Op deze manier is er voor iedere keuken een passende optie. Gaat u voor een industriële look of breng sfeer in uw interieur doormiddel van een landelijke uitstraling. Of toch liever een unieke kleur combinatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Klanten met een gietvloer in hun keuken

Bij Gietvloer Compleet kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

“Mike en de mannen hebben zeer goed werk afgeleverd. Afspraken nagekomen en goed meegedacht en de ideeën die we hadden gerealiseerd. Ik raad ze iedereen aan. Wij hebben gekozen voor een wat drukkere vloer wat heel mooi uitpakte in de keuken en woonkamer. Bedankt Gietvloer Compleet!” – Ray King

Ook een stijlvolle gietvloer in uw keuken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen over een gietvloer in de keuken

Is een gietvloer geschikt voor een keuken?
Een gietvloer is erg geschikt voor een keuken, dit komt door verschillende eigenschappen. Zo stoot hij vele vloeistoffen af die veel voorkomen in de keuken en is de gietvloer eenvoudig schoon te maken.

Zijn gietvloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?
Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere keuken. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zijn gietvloeren enorm duur?
De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Leggen jullie de gietvloeren zelf?
Jazeker! Wij leggen de gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor een gietvloer in de keuken

Ga voor een voor een praktische maar stijlvolle vloer in uw keuken. Wij van Gietvloer Compleet staan graag voor u klaar! Met ons team van Gietvloer Compleet hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Koopt u een gietvloer bij Gietvloer Compleet, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.