Gietvloer kleuren en tinten

Gietvloer kleuren

PU gietvloeren zijn in alle kleuren en looks gietbaar. Daardoor kan een gietvloer precies aan uw smaak aangepast worden en passend worden gemaakt bij uw interieur. De kleur van een gietvloer kan een egale kleur / tint zijn of een betonlook kleur met meerdere tinten. Het enige nadeel van een egale kleur is dat op een egale kleur vuil en stof iets sneller te zien is dan op een variërende tint. Daar in tegen is een egale kleur rustiger dan een variërende tint zoals bij betonlook.

Neem vrijblijvend contact op

Populaire kleuren

Betonlook effect

Om een betonlook effect te bereiken worden twee kleuren die dicht bij elkaar liggen oppervlakkig met elkaar vermengd. Hierdoor krijgt men een soort heel licht golvend effect door het oppervlakte waardoor de gietvloer erg op een betonnen vloer lijkt. Bovendien is door de variatie in tint, stof en vuil veel minder goed zichtbaar. Als het ware wordt stof en vuil gecamoufleerd door de kleuren in de vloer. Door te kiezen voor een betonlook effect, krijgt u als het ware een robuuste industriële uistraling. Dit leent zich uiteraard perfect voor een industriëel interieur.

Populaire kleuren

Grijs is en blijft de meest populaire kleur. Het is een neutrale, egale kleur en komt het dichtst bij een industriële betonvloer; een gulde middenweg. Grijs is een tijdloze kleur die past bij iedere nieuwe trend van de dag en niet snel verveeld. Grijs zorgt voor zowel een warme als een strakke uitstraling. Een donker interieur staat ontzettend mooi op een grijze gietvloer. Naast grijs kiest men ook erg vaak voor egaal groen, donker grijs, fossiel en krijt kleuren. Uiteraard is het ook mogelijk om een minder brave neutrale kleur toe te passen. Zo is er ook keuze uit rood en blauw. Met deze kleuren bent u ervan verzekerd dat u een zeer unieke gietvloer kunt samenstellen.

Andere kleuren

Heeft u een heel specifieke kleur of tint in gedachten? Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw wens te voldoen. Er is ontzettend veel mogelijk met kleuren en tinten van gietvloeren. Gietvloer Compleet heeft iedere gewenste kleur in eigen beheer om er zeker van te zijn dat u de hoogste kwaliteit gietvloer en kleur geleverd krijgt.

Gietvloer Compleet

Bij het aanbrengen van een gietvloer in een bepaalde kleur is het van belang dat het aanleggen van de gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van een gietvloer in de kleur naar uw keuze?

Neem direct vrijblijvend contact met Gietvloer Compleet op middels het contactformulier, mail naar info@gietvloercompleet.nl of bel 0345 725 351 en laat u eerst vrijblijvend goed en duidelijk informeren.

Neem vrijblijvend contact op