Gietvloer laten leggen

gietvloer-laten-leggen

Wilt u een gietvloer laten leggen? Dat is een verstandige keuze. Steeds meer mensen met een modern interieur kiezen namelijk voor een gietvloer in hun woonkamer. Een gietvloer past bij elk interieur en geeft een strak uiterlijk aan uw woning keuken of badkamer. Kies voor Gietvloer Compleet en kies voor kwaliteit.

U kunt een gietvloer met veel interieurstijlen combineren. Als u op zoek bent naar een vloer die duurzaam is voor in uw woning of bedrijfsruimte dan zijn gietvloeren de meest aangewezen optie. Door zijn naadloze karakter is de vloer makkelijk schoon te maken. Een gietvloer bestaat uit twee componenten waarvan het hoofdbestanddeel polyurethaan is.

Jarenlange ervaring in het laten leggen van gietvloeren

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw gietvloer te laten leggen? Bij Gietvloer Compleet kunt u rekenen op ervaring, vakmanschap en een vlekkeloze uitvoering. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van hoogwaardige gietvloeren en staan garant voor een resultaat dat zowel duurzaam als esthetisch verbluffend is. Met jarenlange ervaring in de gietvloerindustrie hebben wij de kennis en expertise om elke gietvloer perfect te leggen. Ons team van vakmensen werkt met oog voor detail en zorgt voor een zorgvuldige voorbereiding en een nauwkeurige plaatsing van de vloer. Wij begrijpen dat het leggen van een gietvloer een vak apart is en daarom streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de tevredenheid van u als klant. Doe alvast inspiratie op van onze oudere projecten.

De voordelen van een gietvloer

Wat zijn nu de voordelen van zo een vloeistofdichte gietvloer? En is deze wel geschikt voor in uw woning? Dit zijn de grootste voordelen van gietvloeren.

Vereisten

Als ervaren professionals weten we dat elke ruimte uniek is en zijn eigen vereisten heeft. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, kantoor of winkel, wij leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze gietvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, texturen en afwerkingen, zodat u altijd de vloer kunt kiezen die aansluit bij uw interieur en stijl.

Service bij het laten leggen van vloeren

Naast ervaring en vakmanschap hechten wij bij Gietvloer Compleet veel waarde aan een uitstekende service. Wij luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies om tot het beste resultaat te komen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het hele proces van het gietvloer leggen vanaf het eerste contact tot de voltooiing van uw gietvloerproject.

Betrouwbare partner

Kies voor Gietvloer Compleet als uw betrouwbare partner in het laten leggen van gietvloeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte op maat. Vertrouw op onze ervaring, vakmanschap en uitstekende service voor een prachtige gietvloer die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Ontdek de mogelijkheden en geniet van een duurzame en stijlvolle gietvloer in uw ruimte.

Gietvloer in de badkamer laten leggen

De keuze uit badkamervloeren beperkt zich traditioneel gezien tot steen, beton en tegels of een prachtige siergrindvloer. Doordat een gietvloer volledig naadloos is, krijgt kalk geen kans om zich in naden en voegen te nestelen. Er zijn hierop wel enkele uitzonderingen: cementgeboden gietvloeren zijn gemaakt van echt beton. Water kan in beton trekken, met alle gevolgen van dien. Een coating biedt dan ook niet 100% garantie op waterdichtheid. Wij adviseren daarom andere gietvloeren die van nature wel waterafstotend zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan een PU gietvloer, epoxyvloer of gietvoer betonlook. Het integreren van een comfortabele vloerverwarming, elektrisch of op de CV aangesloten, behoort ook tot de mogelijkheden. Zo zijn is er dus meer mogelijkheden dan u in eerste instantie voor mogelijk houdt. Een mooie strakke vloer is de bekroning van uw nieuwe badkamer.

Gietvloer in de woonkamer laten leggen

Een gietvloer in uw woonkamer biedt talloze en praktische voordelen. Deze is makkelijk te onderhouden en is dus perfect voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren. Zeker in verband met allergieën. Het strakke uiterlijk, de waterdichtheid en duurzame afwerking zorgen voor een mooie en praktische ondergrond. Het tijdloze karakter komt niet alleen tot uiting in het design dat blijvend mooi is. Het tijdloze karakter heeft namelijk ook betrekking op de lange levensduur.

En er valt bovendien harmonie te realiseren in combinatie met allerlei stijlen, zoals het industriële interieur en andere stijlen. De vele mogelijkheden maken het voor een brede doelgroep interessant om voor een gietvloer in de belangrijkste ruimte in huis te kiezen.

Gietvloer in uw woning laten leggen

Gietvloeren zijn vloeren die steeds vaker in woningen worden aangebracht. Ze zijn niet alleen zeer sterk maar geven het woonoppervlakte visueel veel meer ruimte. Ook zijn de kosten in vergelijking met andere vloeren zoals laminaat, parket of een tegelvloer per m² veel lager. Epoxy vloeren hebben een lichte vering en zijn zeer goed te combineren met een vloerverwarming. Een gietvloer is een zeer comfortabele vloer die zich altijd aan de omgevingstemperatuur zal aanpassen.

Showroom

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Bezoek onze Showroom in Culemborg. Maak gemakkelijk een afspraak via onze online agenda. Wij helpen u graag! Bent u op zoek naar dé gietvloer specialist? Dan bent u bij Gietvloer Compleet aan het juiste adres. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons centraal. Dit ziet u terug in de recensies die wij ontvangen. Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Hier posten wij wekelijks foto’s van onze projecten en kunt u inspiratie opdoen voor uw toekomstige vloer of wand.