Gietvloer met vloerverwarming

Gietvloer-vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Gietvloer Compleet biedt u die prettige combinatie aan. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt.

Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het maken van uw nieuwe gietvloer met vloerverwarming.

Supercombinatie

De gietvloeren van Gietvloer Compleet zijn super de luxe in combinatie met vloerverwarming. De vloer is dun en daardoor is het rendement van de vloerverwarming enorm hoog. Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Of u nu kiest voor een gietvloer in uw woonkamer, keuken of badkamer, of als basis voor u kantoor of winkel. Een gietvloer met vloerverwarming is een comfortabele aanwinst voor iedere ruimte.

Vraag hier een offerte aan

Toepasbaar in elke ruimte

Gietvloer en vloerverwarming in één keer voor elkaar. Is dat waar u naar op zoek bent? Dan hebt u in ons de juiste partner gevonden. Stelt u zich voor: u stapt uit bed met uw voeten op een aangename slaapkamervloer en in de winter hebt u een constante en behaaglijke temperatuur in de woonkamer. Gietvloeren en vloerverwarming zijn in elke ruimte in huis toe te passen. En natuurlijk geldt hetzelfde voor andere soorten panden. Hebt u al een bestaande tegelvloer met vloerverwarming? Gietvloeren kunnen hier – onder de juiste voorwaarden – gewoon overheen aangebracht worden.

Meer informatie over een gietvloer en vloerverwarming?

Wilt u ook zo’n mooie gietvloer mét vloerverwarming? We horen graag op welke vloer uw keuze is gevallen of tussen welke soorten u nog twijfelt. Kom langs in onze showroom om alle soorten gietvloeren te bekijken. Maakt u alstublieft een afspraak van tevoren, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Watergedragen

Met een vloerverwarming ervaart u het comfort van een knusse, warme woning. Bij Gietvloer Compleet specialiseren wij ons in het aanleggen van warmwater vloerverwarming. Met gebruik van een verwarmingsslang die in sleuven onder uw vloer liggen, is heel uw ondervloer gelijkmatig verwarmd.

Bel ons voor advies

Vloerverwarming op iedere ondervloer

Gietvloer Compleet is sterk in maatwerk vloerverwarming. Wij bieden vloerverwarmingsoplossingen voor ieder type ondervloer. Hiervoor werken wij met twee methoden: infrezen en binden op matten. Het infrezen leent zich goed voor de aanleg van verwarming op bestaande vloeren. Binden op matten is geschikt voor verwarming in nieuwbouw of bij een grondige verbouwing. Vloerverwarming frezen in uw betonvloer en frezen in cement vormen voor de vakmensen van Gietvloer Compleet geen enkel probleem. Gietvloer Compleet verzorgt sinds meer dan tien jaar vloerverwarming op maat. Wij weten als geen ander wat echt comfort betekent. Bent u benieuwd naar de voordelen van vloerverwarming? Wij geven u alle informatie. Lees hier de voordelen van vloerverwarming én ontdek de voordelen van het maatwerk dat wij u leveren, zodat u lang blijft genieten van een aangenaam warme vloerverwarming.

Voordelen

• Aangename warmte: Vloerverwarming is een vorm van stralingswarmteoverdracht. Via de vloeroppervlakte verspreidt de warmte zich gelijkmatig. Hierdoor is het mogelijk om de gehele kamer aangenaam warm te houden bij een lagere luchttemperatuur

• Energiebesparing: Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming voelt een kamer al bij een lagere luchttemperatuur aangenaam aan. Een vloer die eenmaal warm is, houdt deze warmte voor lange tijd vast. Goed voor een efficiënt energieverbruik en goed voor uw portemonnee

• Onzichtbare verwarming: Kiest u voor een vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan bent u verlost van die grote, ontsierende radiatoren. En dat betekent: meer woonruimte en flexibiliteit bij de inrichting van uw woning

Waarom vloerverwarming?

Bij Gietvloer Compleet denken wij met u mee. Onze methoden zijn erop gericht om u maximaal comfort te geven met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. Ontdek de kenmerken van onze werkwijze.

Gietvloer Compleet helpt u langdurig de voordelen van uw vloerverwarming te ervaren

• Zonder hak- en breekwerk: Wij gaan met precisie te werk en leveren u een goede afwerking van de vloerverwarming

• Met stofvrij inslijpen: Onze apparatuur slijpt stofvrij sleuven in uw ondervloer voor een vloerverwarming. Zo hoeft u geen meubelen af te dekken en hebt u geen last van hinderlijk stof in de lucht

• Met een lange garantieperiode: Omdat wij achter onze producten van hoge kwaliteit staan. Zodat u maar één keer een vloerverwarming hoeft te laten leggen om er langdurig van te genieten

Vraag hier uw offerte aan