Gietvloer PVC

gietvloer-pvc

Een gietvloer is een licht elastisch kunststof vloersysteem dat met de hand wordt gegoten. Een PVC gietvloer kan in één geheel worden gelegd, is naadloos en vloeistof dicht. Hierdoor kunt u drempels en naden volledig weglaten. Een PVC gietvloer is ontzettend interessant omdat een PVC gietvloer gelegd kan worden in elke kleur, erg makkelijk is in onderhoud, ruimte vergrotend lijkt doordat het één geheel is en bovendien duurzaam is en erg lang mee gaat.

Neem vrijblijvend contact op

Hygiëne en allergieën

Heeft u veel last van allergieën of is een extra schone ruimte voor u erg belangrijk? Een PVC gietvloer is de perfecte oplossing. Een geheel gladde vloer zonder naden en kieren waar stof in kan komen. Makkelijk schoon te houden omdat het een egaal oppervlakte is waar nergens vuil tussen kan gaan zitten. Bij een gelegde PVC vloer heeft u last van lasnaden omdat de vloer bestaat uit banen PVC. Dit is zichtbaar maar ook een plek waar vuil en stof zich verzameld. Bij een PVC gietvloer heeft u dit probleem helemaal niet omdat uw volledige vloer uit één deel bestaat.

Kosten van een PVC gietvloer

Vaak denken mensen goedkoper uit te zijn met een gelegde PVC vloer omdat de kosten in eerste instantie lager zijn dan de kosten van een PVC gietvloer maar zoals vaak; schijn bedriegt. Een PVC gietvloer gaat veel langer mee en rendeert per jaar dus veel meer dan een gelegde PVC vloer. Een PVC gietvloer gaat tussen de 25 en de 30 jaar mee. Een gelegde PVC vloer gaat tussen de 5 en 10 jaar mee. Bovendien is een PVC gietvloer veel slijtvaster dan een gelegde PVC vloer waardoor er over de jaren veel minder onderhoud gepleegd hoeft te worden. Als het budget het toelaat, is het veel verstandiger om te investeren in een PVC gietvloer.

Opties en mogelijkheden van een gietvloer van PVC

Omdat een PVC gietvloer volledig gegoten wordt in één deel, is het mogelijk om te kiezen voor extra opties zoals antisliplagen. Bij een gelegde PVC vloer gaat er veel warmte verloren tussen de lagen. Dat is niet het geval bij een PVC gietvloer. Vloerverwarming is veel beter te gebruiken met een PVC gietvloer. Vaak wordt er gedacht dat een PVC gietvloer veel harder aanvoelt aan de voeten dan een gelegde PVC vloer maar dit is niet het geval. Ook een PVC gietvloer kan blijvend elastisch zijn en net zo zacht aanvoelen.

Gietvloer Compleet

Bij het aanbrengen van een PVC gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de PVC gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw PVC gietvloer?

Neem direct vrijblijvend contact met Gietvloer Compleet op middels het contactformulier, mail naar info@hetgietvloercompleet.nl of bel 06 83 91 81 75 en laat u eerst vrijblijvend goed en duidelijk informeren.

Neem vrijblijvend contact op