Gietvloer renovatie

gietvloer-renovatie-reparatie

Net zoals alle andere soorten vloeren, slijt ook een gietvloer uiteindelijk over de jaren heen door het inlopen van zand of andere harde deeltjes. Het kan voorkomen dat beschadigingen ontstaan door verhuizingen of het laten vallen van hele zware en/of scherpe voorwerpen. Hele oude gietvloeren kunnen ook gevoeliger zijn voor gebruiksslijtage. Afhankelijk van uw voorkeur kan ook gebruiksslijtage verholpen worden. Gietvloer Compleet is de betrouwbare specialist op het gebied van gietvloer renovatie.

Neem vrijblijvend contact op

Inventarisatie van de gietvloer

Gietvloer Compleet inventariseert eerst de te renoveren gietvloer. Afhankelijk van de schade en/of slijtage aan de gietvloer; kan er een andere gietvloer renovatiemethode gebruikt worden. Als de schade aan de gietvloer oppervlakkig is, kan de schade soms al opgelost worden met een gietvloer toplaag renovatie. Bij diepe krassen, geulen en gaten is het soms nodig om ook de diepere gietvloerlagen te renoveren. Het inventariseren van de schade en/of slijtage is de eerste stap in het gietvloer renovatieproces. In samenspraak met de klant kiezen we een gietvloer renovatiemethode.

Kleine plaatselijke reparaties

Wanneer de schade en/of slijtage plaatselijk en relatief klein is, is het mogelijk om de gietvloer plaatselijk te renoveren. Dan hoeven we niet het hele oppervlakte van de gietvloer te vervangen en te renoveren maar kleine gedeeltes van de topcoating. Ook is het mogelijk om doffe plekken en oppervlakkige krassen plaatselijk goed weg te halen door de vloer op te schuren en een nieuwe dunne gietvloer topcoating plaatselijk aan te brengen die perfect hecht aan de bestaande gietvloer. Zo kunnen we een gietvloer in zijn geheel renoveren en opleveren als nieuw zonder de hele gietvloer topcoating te hoeven vervangen.

Nieuwe gietvloer topcoating

Mocht er teveel schade en slijtage aan de topcoating van de gietvloer zijn, dan is er een kans dat we adviseren om een hele nieuwe topcoating aan te brengen. Gietvloer Compleet kan u op het gebied van oppervlakkige en diepere gietvloer renovatie volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw gietvloer opgeleverd wordt als nieuw. Kies voor een gietvloer renovatie van Gietvloer Compleet.

Diepere gietvloer renovatie

Als er erg diepe krassen en gaten in de vloer zitten en onderliggende gietvloerlagen ook beschadigd zijn dan moeten we ook plaatselijk diepere delen van de gietvloer renoveren. Als het mogelijk is, wacht hier dan niet te lang mee. Diepe gaten en krassen zijn als het ware een opening in uw vloer waarin water en andere stoffen kunnen lopen. Hierdoor kan op termijn de gietvloer erger beschadigd raken en dat zou natuurlijk erg jammer zijn.

Gietvloer Compleet

Bij een gietvloer renovatie is het van belang dat de gietvloer reparatie wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw gietvloer renovatie?

Neem direct vrijblijvend contact met Gietvloer Compleet op middels het contactformulier, mail naar info@hetgietvloerhuys.nl of bel 0345 725 351 en laat u eerst vrijblijvend goed en duidelijk informeren.

Neem vrijblijvend contact op