Gietvloer scheuren

Gietvloer-scheuren

Gietvloer Compleet heeft speciale gietvloer producten die zeer flexibel zijn en de kans op scheuren enorm verminderen. Een gietvloer van Gietvloer Compleets kan uit zichzelf niet scheuren. Een scheur wordt altijd veroorzaakt door een onderliggende reden; een vochtige ondervloer bijvoorbeeld of het verkeerd aanbrengen van de gietvloer. Uiteraard is dit te voorkomen of te verhelpen als u al scheuren heeft. Daarom is het van groot belang dat u een expert op het gebied van gietvloeren zoals Gietvloer Compleet inschakelt.

Neem vrijblijvend contact op

Werkende ondervloer

Door onze licht elastische gietvloeren kunnen onze gietvloeren behoorlijk meebewegen op een werkende ondervloer. Een werkende ondervloer is in 95% van de gevallen de reden dat er scheuren ontstaan in een gietvloer. Een scheur begint namelijk in de ondervloer. Gietvloer Compleet houdt natuurlijk altijd rekening met mogelijke scheurvorming door werkende ondervloeren en de vochtpercentages van ondervloeren. Mocht een ondervloer te vochtig zijn dan leggen wij de gietvloer nog niet maar wachten we tot de gietvloer droog genoeg is. Het kan in bijzondere situaties voorkomen dat uw gietvloer gelegd is op een te natte ondervloer waardoor uw gietvloer is gaan scheuren. In nieuwbouw wijken is scheurvorming niet altijd te voorkomen doordat de grond onder de woningen nog moet zetten en er vaak nog zwaar bouwverkeer aanwezig is. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen en de scheuren repareren.

Gietvloer gelegd vast aan muren en dorpels

Het is niet goed om gietvloeren vast te leggen tegen muren en dorpels waardoor uw gietvloer niet kan werken en meebewegen. Het kan voorkomen dat uw gietvloer niet juist is aangebracht en de gietvloer vast is gelegd aan muren en dorpels. Hierdoor kunnen scheuren en kieren ontstaan. Omdat een gietvloer super vlak en egaal van kleur is, valt een scheur meteen erg op. Wij lossen gietvloer scheuren graag voor u op en zorgen voor een perfect eindresultaat; een nieuw-ogende gietvloer zonder verschillen tussen de bestaande vloer en de reparaties.

Gietvloer krasvorming en spoorvorming

Iets minder erg dan scheuren maar toch erg hinderlijk; krasvorming en spoorvorming. Beide oppervlakkige beschadigingen die vrij eenvoudig te verhelpen zijn door de plekken plaatselijk op te schuren en alleen plaatselijk een nieuwe gietvloer topcoating aan te brengen. Krasvorming ontstaat vaak door meubilair zoals stoelen. Stoelen worden vaak verplaatst en niet goed opgetild waardoor er krassen ontstaan. Dit kunt u voorkomen door vilt onder uw stoelpoten aan te brengen.

Gietvloer Compleet

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer? Neem direct vrijblijvend contact met Gietvloer Compleet op middels het contactformulier, mail naar info@gietvloercompleet.nl of bel 06 83 91 81 75 en laat u eerst vrijblijvend goed en duidelijk informeren.