Gietvloer slaapkamer

Een gietvloer in uw slaapkamer is een uitstekend idee. De gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar ook zeker praktisch. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer voor uw slaapkamer meer dan uitstekend idee is. Duurzaam, robuust en een prachtige uitstraling. Gietvloer Compleet legt de gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen.

Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren over de ideale gietvloer. De experts verdiepen zich vooraf grondig in uw situatie en verbinden zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of toch liever een warme landelijke uitstraling?

– Wilt u ook een stijlvolle slaapkamer? Kies dan voor een gietvloer!
– Vervaardigd met de best geteste materialen
– Beschikbaar in diverse kleuren
– Nauw contact met de eigenaar Geeft een warme en rustgevende uitstraling aan uw slaapkamer

Offerte aanvragen

Een PU-gietvloer in uw slaapkamer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-gietvloer warm van zichzelf is geeft het een geborgen sfeer aan uw slaapkamer. Zoekt u een warme, karakteristieke en comfortabele vloer? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in de slaapkamer.

De slaapkamervloer van uw dromen 

U heeft de keuze uit talloze kleuren en designs. Op deze manier is er voor iedere slaapkamer een passende optie. Ga voor een stoere robuuste uitstraling of breng sfeer en geborgenheid in uw slaapkamer door het kiezen van een landelijke uitstraling. Nog meer warmte brengen in uw slaapkamer? Ondanks dat de gietvloeren al warm van zichzelf zijn, is het mogelijk een gietvloer te plaatsen in combinatie met een vloerverwarming. Zeg vaarwel tegen koude voeten wanneer u uw bed uitstapt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Bij Gietvloer Compleet kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder enkele reviews van onze tevreden klanten:

“Oktober 2020 hebben wij gekozen voor een Gietvloer op onze slaapkamer. Het resultaat mag er wezen, erg tevreden! Wat een stijlvolle maar toch rustige uitstraling. Bedankt!” – Ilja Meeskens

“Wij zijn super blij met het eindresultaat van onze nieuwe vloer en we krijgen veel complimenten. De twijfels over het nemen van een gietvloer of het kiezen voor een ander type vloer zijn nu wel weggenomen. Ik zou zo weer voor een gietvloer kiezen.” – Roy Quaedflieg

Ook een stijlvolle gietvloer in uw slaapkamer? Klik dan op de button ‘Neem contact op’.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over een gietvloer in de slaapkamer

Is een gietvloer geschikt voor een slaapkamer?
Doordat gietvloeren naadloos zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Ook voor langer termijn is dit prettig, er zijn geen naden waar vuil of verborgen stof terecht kan komen. verder geeft een Gietvloer een warme en rustgevende uitstraling.

 

Zijn gietvloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?
Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere slaapkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Zijn gietvloeren enorm duur?
De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

 

Leggen jullie de gietvloeren zelf?
Jazeker! Wij leggen de gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

 

Offerte aanvragen voor een gietvloer in de slaapkamer

Ga voor een praktische maar stijlvolle vloer in uw slaapkamer. Wij van Gietvloer Compleet staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Gietvloer Compleet hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Kiest u voor een gietvloer van Gietvloer Compleet, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Neem contact op met Gietvloer Compleet