Gietvloer specialist

Gietvloer-specialist

Gietvloer Compleet levert u de mooiste gietvloer, het beste microcement en de chicste cire’s. Wij hanteren al meer dan tien jaar een volledig transparante werkwijze waarbij uw nieuwe vloer of wand volledig in eigen beheer wordt gelegd. Op deze manier weten we zeker dat wij, als gietvloer specialist, de hoogste kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen. We bieden een uitgebreide begeleiding, van advies tot plaatsing. Hierbij heeft u de keuze uit talloze kleuren, (duurzame) materialen en alle soorten afwerkingen. Onze producten zijn uitsluitend van Nederlands fabricaat, waardoor u zeker bent van kwaliteit en eerlijke prijzen.

Grootste showroom van Nederland

Onze showroom te Culemborg is de grootste vloer- en wandenshowroom van Nederland. Op deze centraal in Nederland gelegen locatie kunt u niet alleen alle soorten gietvloeren bekijken maar ook andere vloeren zoals woonbeton, sichtbeton, betoncire en oxidestuc. U bent van harte welkom om eens langs te komen en ons gehele aanbod te bekijken. In onze showroom helpen wij u als gietvloer specialist ook graag met het kiezen van materiaal, kleur of afwerking. Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken omdat een vloer of wand een grote verandering in uw interieur teweeg kan brengen. U kunt alle vragen aan ons stellen, wij bieden u graag hulp. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u gegarandeerd helpen en de perfecte aansluiting vinden voor uw interieur.

Kwaliteitsvloer

Een gietvloer van kwaliteit bestaat uit verschillende soorten kunststoffen of kleine hoeveelheden cement. Onze gietvloeren zijn naadloos, kleurvast en stijlvol. Heeft u behoefte aan een onderhoudsvriendelijke vloer? Doordat onze gietvloeren naadloos zijn zijn deze heel gemakkelijk in onderhoud. Ook zijn gietvloeren ideaal in het combineren met vloerverwarming en zijn ze zacht en flexibel. Dit maakt het ook een echte familievloer waar dagelijks op gelopen, gewerkt en gespeeld kan worden.

Soorten vloeren

Om u een beeld te geven van ons vloer- en wanden aanbod zetten we een paar soorten op een rijtje. Heeft u een specifieke vraag over een vloer waar u snel antwoord op wilt? Klik dan hier.

PU Gietvloer

Een populaire vloer waar vaak voor gekozen wordt. Deze vloer is van kunststof, wordt naadloos aangebracht en is elastisch. Hierdoor scheurt deze niet en is de vloer gemakkelijk in onderhoud. De vloer wordt strak aangebracht zodat hij perfect in een hedendaagse woning past. Deze vloer heeft een huiselijke, warme uitstraling en kan gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming.

Metallic gietvloer

Een vloer met een marmerlook die ook naadloos en strak aangebracht wordt. Met keuze uit kleur nuances die een levendige uitstraling aan elke ruimte geven. De kleuren lopen namelijk vloeiend in elkaar over waardoor de vloer een elegant karakter krijgt. De vloer voelt zacht en comfortabel aan en is dankzij zijn naadloosheid gemakkelijk in onderhoud. Zeer geschikt voor natte ruimtes vanwege de vloeistofdichtheid.

Liquid Design gietvloer

Een zeer zachte vloer, ideaal voor in de woonkamer. Als u over deze vloer loopt dan lijkt het alsof u over een verende bosgrond loopt. Een vloer die ondanks zijn naturel look toch een warme uitstraling geeft. Samengesteld uit kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. Deze producten zijn herbruikbaar waardoor de vloer ook milieuvriendelijk is. Ook goed geschikt voor vloerverwarming vanwege de laagdikte van 3 á 4 millimeter.

Epoxy vloer

Een vloer die gemaakt is om gebruikt te worden als werkvloer. Epoxy is dankzij zijn sterke en vloeistofdichte eigenschappen uitermate geschikt als industrievloer waar zware machines en voertuigen dagelijks kunnen werken. De vloer is dankzij zijn hardheid minder flexibel dan de PU gietvloer en is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging.

Betoncire

Het Gietvloer Huys biedt ook verschillende soorten cire aan, waaronder betoncire. Dit is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars en minerale pigmenten. Betoncire kan aangebracht worden in verschillende texturenkleuren en afwerkingen. Een ambachtelijke verwerking waardoor elk oppervlak uniek en exclusief oogt. Zeer geschikt voor sanitaire ruimtes vanwege de vochtdichtheid.

Basebeton

Basebeton is een combinatie van cementbestanddelen en hars. Een sterke maar flexibele vloer met een duurzame afwerking. Beschikbaar in verschillende soorten grijs en natuurtinten. Er is altijd een tint die bij uw interieur past. Basebeton heeft een hoge hechtkracht waardoor het geschikt is voor allerlei soorten ondergronden, van tegels tot gipsplaten.

Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bezoek onze Showroom in Culemborg. Maak gemakkelijk een afspraak via onze online agenda. Wij helpen u graag! Bent u op zoek naar dé gietvloer specialist? Dan bent u bij Gietvloer Compleet aan het juiste adres. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons centraal. Dit ziet u terug in de recensies die wij ontvangen. Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Hier posten wij wekelijks foto’s van onze projecten en kunt u inspiratie opdoen voor uw toekomstige vloer of wand!