Gietvloer woning

Bent u op zoek naar een Pu gietvloer voor uw woning? Dan is Gietvloer Compleet daarvoor uw perfecte partner. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in de product- en applicatieontwikkeling van deze zeer populaire soort gietvloer. Het leggen van een gietvloer is een klus die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde professionals. Dus: welkom bij Gietvloer Compleet voor een gietvloer in uw woning. 

Een Pu gietvloer is interessant voor zowel industrie als woonhuizen. Vroeger werden gietvloeren vooral in industriële omgevingen of winkels toegepast. Toch vinden zij meer en meer hun weg naar de particuliere woning. Een polyurethaan gietvloer past prima in een moderne woning. Een PU-vloer is een warme gietvloer met een huiselijke uitstraling die gerieflijk aanvoelt. In steeds meer sectoren vinden deze vloeren een toepassing. Het marktaandeel van de PU gietvloer bedraagt inmiddels 10%.

Wat is een PU gietvloer voor uw woning?

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we – ook in uw woning – naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Plant u gerust een ontmoeting met een specialist van Gietvloer Compleet om uw wensen voor een Pu vloer voor uw woning te bespreken. Geef aan welke stijl, kleur en afwerking u wilt voor uw gietvloer. De professional adviseert u ook over de geschikte materialen en technieken op basis van uw specifieke situatie.

Optimale keuzemogelijkheden

Wij maken Polyurethaan gietvloeren voor uw woning dus geheel naar uw wensen en smaak. Om u een optimale keuze te kunnen bieden, hebben wij diverse typen vloeren in ons assortiment. De uitstraling van de diverse typen PU-vloeren verschilt enorm van elkaar. Daardoor zijn we in staat om een PU-gietvloer te creëren die geheel aansluit bij de persoonlijke stijl en sfeer die u nastreeft. Wilt u een gietvloer met één kleur of heeft u liever een metallic glans? Hebt u originele ideeën? Verwerk dan bijvoorbeeld een logo of afbeelding in uw gietvloer.

Voordelen PU Gietvloer

Gietvloeren van Gietvloer Compleet zijn slijtvast, 100% UV bestendig, blijvend elastisch, geluiddempend, warmtegeleidend, naadloos vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen. Bovendien vergen onze gietvloeren weinig onderhoud. Met een gietvloer in uw woning van Gietvloer Compleet maakt u bovendien een milieubewuste keuze. De plantaardige polyurethaan (PU) gietvloeren worden niet alleen duurzaam gemaakt, maar gaan ook nog eens jaren mee.

Allerhoogste kwaliteit PU gietvloeren

U de allerhoogste kwaliteit leveren is onze prioriteit. Elke dag weer. Dat begint al bij het geven van het juiste advies. We zien graag dat u tot in lengte van jaren geniet van een prachtige vloer van Gietvloer Compleet. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan kunt u rekenen op de allerbeste garantievoorwaarden. Service en garantie horen namelijk ook bij het leveren van kwaliteit. We vertellen u er graag meer over in onze showroom. Om kort te gaan levert Gietvloer Compleet u alleen de allerbeste gietvloer voor uw woning. Wij staan voor topkwaliteit. Die is voortgekomen uit vakmanschap, ervaring en onze liefde voor dit fantastische product.

Onderhoudsvriendelijk

Met een PU vloer van Gietvloer Compleet zijn vieze voegen gelukkig verleden tijd. Uw gietvloer leggen we naadloos. Dat maakt het schoonmaken van tegelvoegen overbodig. Ideaal en praktisch voor in de badkamer. Voor de badkamer is alleen de polyurethaan vloer geschikt. Deze kunststof gietvloeren zijn volledig vloeistofdicht. Dat maakt het dus zelfs mogelijk om op deze vloeren te douchen. Vanwege het vocht in een badkamer schenken we extra aandacht aan onze voorbereidingen. We bespreken uitgebreid met u hoe we de gietvloer in uw badkamer aanbrengen en wat daar voor nodig is. Zo zorgen we er samen voor dat u straks de vloer van uw dromen in uw woning hebt.