Gietvloer woonkamer

Een gietvloer in uw woonkamer is een uitstekend idee. De woonkamer is de kern van ieder huis. Hier wordt geleefd en komt u tot rust. Creëer nog meer sfeer en warmte in uw interieur doormiddel van karakteristieke gietvloer. Gietvloer Compleet legt uw nieuwe gietvloer geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar en wij werken met korte lijnen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen. Wij leggen razendsnel een splinternieuwe gietvloer in iedere woning.

Een karakteristieke gietvloer in de woonkamer

Hoeveel kost een gietvloer voor in de woonkamer?

Wat het kost om een gietvloer te laten leggen is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Wij geven iedere klant – en dus ook u – even veel aandacht. Bekijk hier meer informatie over de prijzen van onze gietvloeren.

Een gietvloer in de woonkamer gecombineerd met een vloerverwarming

Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel voor de woonkamer. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere woonkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk ons totaalconcept.

gietvloer woonkamer

 

Mensen met een gietvloer in hun woonkamer van Gietvloer Compleet

Bij Gietvloer Compleet kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

“Fijne partij om mee samen te werken., komen hun afspraken netjes na. Gaan echt voor het eindresultaat, dat is het enige wat bij Gietvloer Compleet telt. Een van de weinige partijen die ook kleine oppervlakken doen zoals het toilet/badkamers. Kortom niet meer verder zoeken!!’ – Erik van Klaveren

Ook een gietvloer in uw woonkamer? Neem contact op.

Veelgestelde vragen over een gietvloer in de woonkamer

Is gietvloer geschikt voor de woonkamer?
Jazeker! In de woonkamer brengt u veel vrije tijd door en wilt u genieten van maximaal comfort en sfeer. Een gietvloer is daardoor een perfecte afwerking voor uw woonkamer.

Leggen jullie de gietvloer zelf?
Ja! Wij leggen de gietvloer geheel in eigen beheer. U heeft bij ons persoonlijk contact waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Zijn er mogelijkheden om op de kosten te besparen voor mijn gietvloer in de woonkamer?
Ja, dit kan doormiddel van onze collectiviteitskorting. De prijs van een gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Het loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van Gietvloer Compleet kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%.

Offerte aanvragen voor een gietvloer in de woonkamer

Ga voor een comfortabele vloer in uw woonkamer. Gietvloer Compleet staat graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Gietvloer Compleet hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van vloerverwarming. Vraag hier eenvoudig een offerte aan.