Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Betonlook Gietvloeren

Betonlook gietvloeren

Een Betonlook gietvloer is eigenlijk een verzamelnaam voor drie soorten gietvloeren.

De poplulairste van deze soorten gietvloer is de PU Betonlook gietvloer. Door op locatie van twee verschillende kleuren PU gietvloer één kleur te maken, kunnen wij een betoneffect creëren in uw PU gietvloer. Hierdoor krijgt de vloer een basiskleur, met een gemeleerd effect van de twee kleuren, waardoor de gekozen kleur onstaat. Dit kan op uw wens met veel of weinig effect. Leuk om te weten is dat u bij Gietvloer Compleet bij het gieten van deze laag aanwezig mag zijn, zodat iedere vloer zijn eigen handtekening krijgt.

Waarom Gietvloer Compleet?

 • Meer dan veertig jaar ervaring in product- en applicatie-ontwikkeling.
 • Een uniek systeem; het enige in de markt.
 • Egaliseren mogelijk, waardoor het eindresultaat absoluut strakker is.
 • Standaard twee keer aflakken wat het systeem slijtvaster en mooier maakt.
 • Wij gebruiken UV-stabiel alifatisch gietvloermateriaal.
 • Korte lijnen, heldere communicatie en afspraken.
 • Eerlijk advies, schappelijke prijzen.
 • Absolute top prijs/kwaliteit verhouding.
 • Unieke spot repair service; de enige in de markt.
 • Betrouwbare service.
 • Vijf jaar garantie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze PU-gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 0345 725 351. We staan u graag te woord.

Cementgebonden Gietvloer

De tweede variant betonlook gietvloer heet cementgebonden gietvloer. Deze is ook wel bekend onder de naam woonbeton. Dit type betonlook gietvloer is niet kunstofgebonden zoals de PU betonlook, maar is een natuurlijke variant. Het materiaal wordt gewonnen uit steengroeven over heel Europa, en het wordt hard door daar water aan toe te voegen. Tijdens het droogproces krijgt u effecten te zien, en door deze later te schuren zorgen we ervoor dat die er uitspringen. Met als eindresultaat een strakke betonlook gietvloer met een natuurlijke uitstraling en een heel hoge duurzaamheid.

Betoncire / Lavastone Gietvloer

De derde, in populariteit stijgende variant, is de betoncire / lavastone gietvloer. Ook wel microcement of leefbeton genoemd. Dit is eigenlijk geen gietvloer maar een smeervloer. Het is een ambacht overgekomen vanuit de stukadoorsbrance. Hier gieten we geen betonlook gietvloer maar smeren we twee lagen pasta over de vloer uit. Door deze te schuren tussen en na deze lagen, krijgt u een met geen ander product te vergelijken betonlookeffect. Bijkomend voordeel is dat deze vloeren extreem hard zijn, dus bijzonder slijtvast.

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE BETONLOOK GIETVLOEREN