Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Prijzen

Prijzen Gietvloeren


Voor elk budget
Wat het kost om een gietvloer te laten leggen is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Wij geven iedere klant – en dus ook u – even veel aandacht. Of het nu gaat om een gietvloer van € 3.000,- of eentje van € 300.000,- bij ons hebt u een voor- en achternaam. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. En we geloven in gelijkwaardigheid. Wij behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Kijk voor een globale prijsindicatie in de tabel hieronder. Vragen? Vraag een offerte aan of maak een  afspraak.

Tot 100 m²

Meer dan 100 m²

Voor gietvloeren boven de 200 m² zijn de prijzen op aanvraag. Neem contact op met ons op.

Besparen
De gietvloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m2. Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van Gietvloer Compleet kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent.

Bestaande ondergrond
Als u zich af afvraagt of wij uw gietvloer op uw bestaande vloer kunnen leggen, dan is het antwoord in vrijwel alle gevallen JA. De vloeren van Gietvloer Compleet brengen wij op praktisch elke ondergrond aan. Beton, zandcement, maar ook tegels of zelfs een houten vloer zijn geen probleem. Wij zorgen voor de juiste voorbewerking en geven u vanzelfsprekend garantie op de hechting van de vloer.

Vloerverwarming
Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Gietvloer Compleet biedt u die prettige combinatie aan. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe vloer.

De gietvloeren Gietvloer Compleet zijn super de luxe in combinatie met vloerverwarming. De vloer is dun en daardoor is het rendement van de vloerverwarming heel hoog. Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Of u nu kiest voor een gietvloer in uw woonkamer, keuken of badkamer, of als basis voor u kantoor of winkel. Een gietvloer is een comfortabele aanwinst voor iedere ruimte.