Gietvloerprijs berekenen

gietvloerprijs-berekenen

Er zijn verschillende facetten die de berekening van uw gietvloerprijs beïnvloeden. Hieronder hebben wij op een rijtje gezet wat deze facetten precies zijn, hoe en waarom ze de prijs van een gietvloer beïnvloeden.

GIETVLOERPRIJS BEREKENEN

Een goede egale ondergrond

Voor het correct gieten van een gietvloer is het van belang dat de ondergrond volledig egaal is. Als een ondervloer of ondergrond veel oneffenheden heeft, moeten we eerst de ondervloer of ondergrond nog volledig egaliseren. Hierdoor wordt de totale prijs van de gietvloer iets hoger. In bijna alle gevallen is er al een goede ondervloer aanwezig en heeft u hier dus geen last van. Het maakt niet uit of dit beton, zandcement, tegels of zelfs hout is. Het Gietvloer Compleet heeft de kennis en kunde om met al deze ondervloeren uit de voeten te kunnen.

Extra opties gietvloer

Het Gietvloer Compleet is één van de weinige bedrijven in Nederland die zowel gietvloeren kan gieten en vloerverwarming kan leggen. Dit is natuurlijk een hele fijne combinatie omdat u dan met één bedrijf de hele aanleg van uw vloer kunt verzorgen. Omdat het leggen van vloerverwarming ook een expertise is van Gietvloer Compleet, kunnen wij ervoor zorgen dat uw vloerverwarming beter functioneert in combinatie met een kunststof gietvloer. Als u ervoor kiest om ook meteen vloerverwarming aan te laten leggen, worden de totale kosten uiteraard iets hoger. Naast vloerverwarming kunnen wij samen met u een gietvloer volledig naar uw smaak ontwerpen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bedrijfslogo, logo, inspirerende tekst of patronen in uw gietvloer te verwerken. Ook kunnen we antisliplagen aanbrengen op de gietvloer.

Flink besparen

De prijs van een gietvloer is per vierkante meter veel voordeliger bij een groter oppervlak dan bij een kleinere vloer. Het kan dus heel erg interessant zijn om met uw buren, met name in nieuwbouwwijken, samen een gietvloer bij Gietvloer Compleet af te nemen. Hoe meer meters, hoe lager de meterprijs. Op deze manier kunt u tot 10% besparen op de totaalprijs van uw gietvloer.

Richtprijzen gietvloeren van Gietvloer Compleet

Afhankelijk van de oppervlakte van de vloer, kunnen we andere prijzen hanteren. Hoe groter de oppervlakte van de vloer, des te voordeliger Gietvloer Compleet een gietvloer kan aanbieden. De kosten van een gietvloer zijn ook afhankelijk van het gekozen materiaal, de ondergrond waarop de gietvloer komt en de hoeveelheid gietlagen en opbouw van de gietlagen. Onderstaande prijzen zijn indicatief. Een vloer met een oppervlakte tussen de 1 en de 25 vierkante meter heeft geen meterprijs maar een starttarief. De kosten van een PU-gietvloer tussen de 1 en 25 vierkante meter is 2.950 Euro. Voor Woonbeton is dit 3.150 Euro. Voor Microcement en Beton-cire is dit 3.850 Euro. Bekijk alle prijzen hier. Voor gietvloeren met een oppervlakte groter dan 100m² zijn de prijzen op aanvraag.

Gietvloer Compleet

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer?

Neem direct vrijblijvend contact met Gietvloer Compleet op middels het contactformulier, mail naar info@gietvloercompleet.nl of bel 06 83 91 81 75 en laat uw gietvloerprijs berekenen.

 

GIETVLOERPRIJS BEREKENEN