Grainflow grindvloer

gietvloer-grainflow

Bent u op zoek naar een grainflow grindvloer met een originele uitstraling? Een grainflow grindvloer is een vloer die naadloos wordt aangebracht en die bestaat uit stukjes marmer. Deze gemalen stukjes marmer hebben ieder hun eigen kleur, vorm en hardheid. Daarmee krijgt u altijd een unieke vloer.

Bij Gietvloer Compleet bieden wij u de perfecte oplossing met onze vloeren. De grainflow grindvloer combineert functionaliteit met een natuurlijke en levendige uitstraling, waardoor uw ruimte een eigentijdse en warme sfeer krijgt. Neem meteen contact met ons op voor meer informatie.

Grainflow grindvloer geeft natuurlijke uitstraling

Een grainflow grindvloer geeft niet alleen een moderne, maar ook een natuurlijke uitstraling aan uw woning. Het marmer is gehakt uit brokken natuursteen waar de scherpe kanten afgehaald zijn. Met een grainflow gietvloer haalt u een slijtvaste en exclusieve vloer in huis die erg lang meegaat. De natuurlijke kleur van het marmer, en de patronen waarin het marmer aangebracht kan worden, maken deze vloer geschikt voor élk interieur.

Waarom een grainflow grindvloer van Gietvloer Compleet?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 0345 254 510. We staan u graag te woord.

Leggen van een grainflow grindvloer

Bij Gietvloer Compleet hebben we jarenlange ervaring in het aanbrengen van hoogwaardige gietvloeren. Ons team van vakmensen zorgt voor een zorgvuldige voorbereiding en een nauwkeurige uitvoering van de grainflow grindvloer. We werken met de beste materialen en geavanceerde technieken om een vloer van topkwaliteit te leveren die aan al uw verwachtingen voldoet. Een grainflow grindvloer is geschikt voor zowel particuliere woningen als commerciële ruimtes. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, kantoor of winkel, de grainflow grindvloer voegt een natuurlijke en moderne uitstraling toe aan elke ruimte. Bovendien is de vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur.

Uitgebreide service

Bij Gietvloer Compleet streven we naar volledige klanttevredenheid. We bieden een uitgebreide service, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke plaatsing van de vloer. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Mogelijkheden van een grainflow grindvloer

Kies voor Gietvloer Compleet als uw specialist in grainflow gietvloeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden. Vertrouw op onze expertise en vakmanschap voor een prachtige grainflow grindvloer die uw ruimte transformeert. Ontdek de natuurlijke schoonheid van een grainflow grindvloer en geniet van een vloer die zowel functioneel als esthetisch is.

Voordelen van een grainflow grindvloer

Onderhoud van een grainflow gietvloer

Het onderhoud is te vergelijken met dat van een gewone grindvloer. Een grainflow grindvloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het marmer absorbeert vuil en stof waardoor het niet gelijk zichtbaar is. Door eenvoudigweg de vloer te stofzuigen kunt u al het vuil verwijderen. Mocht er vastzittende vuiligheid achterblijven, dan kunt u dit weghalen met warm water en een schuurborstel. Let op met reinigingsmiddelen zoals groene zeep. Deze maken de vloer juist vuil en plakkerig.

Grainflow grindvloer leggen

Grainflow grindvloeren kunnen door het gehele huis gelegd worden, van deur tot deur. Zo wordt het de ideale vloer voor elke ruimte. Voor natte ruimtes, zoals de badkamer of douche, is een grainflow grindvloer minder geschikt omdat het van nature een poreus gesteente is. U kunt de vloer een seal geven, waardoor hij optimaal beschermd wordt. Echter komt de grainflow grindvloer het beste tot zijn recht zonder seal. Laat u zich hierover vooral door ons informeren. Benieuwd naar onze andere gietvloeren? Bekijk de PU gietvloer, gietvloer betonlook of de metallic gietvloer.