Kosten gietvloer

kosten-gietvloer

Afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt om de gietvloer te gieten, veranderen de kosten van een gietvloer. Zo is een Microcement / Beton-cire gietvloer duurder dan Woonbeton en Woonbeton duurder dan een PU-gietvloer. De goedkoopste optie is om een vloer alleen te laten coaten in een gegoten coating.

Gietvloerprijs berekenen

Het materiaal van de gietvloer

Microcement of Beton-cire is enorm slijtvast doordat het een super fijn beton is; een fijne korrelgrootte en dus erg hard en krasbestendig is. Dit materiaal kan erg intensief worden belast en geen slijt- en/of krasvorming vertonen. Microcement hoeft slecht een dikte van 1 tot 2mm te hebben om al afdoende dik en sterk te zijn. Microcement en Beton-cire kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondervloer en ondergrond; als deze maar stevig genoeg is. Bestaand stucwerk, metaal, beton, tegels en zelfs hout! Afhankelijk van de toepassing, veranderen de kosten van een gietvloer.

Een PU gietvloer is uniek en authentiek qua eigenschappen. Het is een duurzaam materiaal dat ontzettend lang meegaat. Omdat een PU gietvloer gegoten wordt, heeft u geen naden en kieren. Dit is makkelijk schoon te houden en natuurlijk erg hygiënisch. Na het schoonmaken van een PU gietvloer blijft er geen viezigheid en stof achter. Doordat een PU gietvloer licht elastisch is, is de kans op scheuren min of meer nihil. In combinatie met de kennis en expertise van Gietvloer Compleet ontstaan er geen scheuren in onze gietvloeren. Benieuwd naar de kosten van een PU gietvloer? Neem contact met ons op.

Het voordeel van Woonbeton is dat het heel goed te combineren is met vloerverwarming. Gietvloer Compleet bezit de unieke combinatie; wij leggen zowel vloerverwarming en gieten gietvloeren. Hierdoor kunt u op één plek terecht voor een Woonbeton gietvloer en vloerverwarming.

Richtprijzen gietvloeren van Gietvloer Compleet

Afhankelijk van de oppervlakte van de vloer, kunnen we andere prijzen hanteren. Hoe groter de oppervlakte van de vloer, des te voordeliger Gietvloer Compleet een gietvloer kan aanbieden. De kosten van een gietvloer zijn ook afhankelijk van het gekozen materiaal, de ondergrond waarop de gietvloer komt en de hoeveelheid gietlagen en opbouw van de gietlagen. Onderstaande prijzen zijn indicatief.

Een vloer met een oppervlakte tussen de 1 en de 25 vierkante meter heeft geen meterprijs maar een starttarief. De kosten van een PU-gietvloer tussen de 1 en 25 vierkante meter is 2.950 Euro. Voor Woonbeton is dit 3.150 Euro. Voor Microcement en Beton-cire is dit 3.850 Euro. Voor een coating vloer is dit 2.450 Euro. Boven de 25 vierkante meter tot 100m² hanteren we richtprijzen die u hier (/gietvloeren/prijzen) kunt terugvinden.

Voor gietvloeren met een oppervlakte groter dan 200m² zijn de prijzen op aanvraag.

Gietvloer Compleet

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de PVC gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer?

Neem direct vrijblijvend contact met Gietvloer Compleet op middels het contactformulier, mail naar info@gietvloercompleet.nl of bel 06 83 91 81 75 en laat u eerst goed en vrijblijvend informeren over de kosten van een gietvloer.

Gietvloer Prijzen