Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Lavasteen Gietvloer

Lavasteen Gietvloer

Een lavasteen gietvloer (ook lavastone genoemd) is een unieke vloer die vaak zijn toepassing vind in winkels en kantoren. Maar ook in woningen kan deze vloer voor een levendige en warme uitstraling zorgen.

Bij deze soort gietvloer worden er kleine lavasteentjes toegevoegd, derhalve de Lavasteen-benaming. Het effect van deze steentjes geven de vloer een geheel andere aanblik dan de traditionele gietvloer. Uniek in ingrediënten én in uiterlijk! De Lavasteen Gietvloer kan net als de normale gietvloer volledig naadloos gelegd worden. Maar wat is dan precies het verschil tussen een lavasteen vloer en een gietvloer?

Waarom Gietvloer Compleet?

 • Meer dan veertig jaar ervaring in product- en applicatie-ontwikkeling.
 • Een uniek systeem; het enige in de markt.
 • Egaliseren mogelijk, waardoor het eindresultaat absoluut strakker is.
 • Standaard twee keer aflakken wat het systeem slijtvaster en mooier maakt.
 • Wij gebruiken UV-stabiel alifatisch gietvloermateriaal.
 • Korte lijnen, heldere communicatie en afspraken.
 • Eerlijk advies, schappelijke prijzen.
 • Absolute top prijs/kwaliteit verhouding.
 • Unieke spot repair service; de enige in de markt.
 • Betrouwbare service.
 • Vijf jaar garantie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze PU-gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 0345 725 351. We staan u graag te woord.

Lichte structuur- en kleur accenten

Een Gietvloer Lavasteen bestaat uit hardgeworden lava en het vertrouwde kunsthars wat in onze andere gietvloeren verwerkt is. Door de verwerking van deze lavasteentjes in de gietvloer treden er in de vloer lichte structuur- en kleuraccenten op. De vloer krijgt hierdoor een modern karakter en is enig in zijn soort. Een ander verschil is dat Lavastone een extreme slijtvastigheid heeft en van zichzelf al waterdicht en volledig UV-bestendig is.

Wooncomfort

De Lavastone Gietvloer is dankzij de lavasteentjes een zeer harde vloer. Deze vloer wordt qua hardigheid vergeleken met graniet. De Lavastone Gietvloer bevalt de meeste mensen vanwege de onderhoudsvriendelijke aard en omdat de vloer niet gevoelig is voor krassen of andere beschadigingen. Door de enorme slijtvastheid heeft de vloer weinig onderhoud nodig. Benieuwd wat de mogelijkheden in uw interieur zijn? Neem dan contact op.

Kleurtinten en design

Een lavasteen vloer kan perfect aangesloten worden op de omgeving. Er zijn tal van kleuren beschikbaar waarover wij u graag informeren. De vloer valt direct op en werkt ook ruimte vergrotend waardoor de indruk van uw interieur versterkt wordt. Een groot voordeel van deze vloer is dat vuiligheid niet opvalt, waardoor je kunt kiezen voor een lichte kleur vloer. De verwerkte lava zal in de lichtere kleuren meer naar boven komen dan in donkere kleuren.

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE LAVASTEEN GIETVLOEREN