Metalstuc

Metalstuc

Wilt u uw woning een unieke look geven die net dat beetje extra glamour uitstraalt? Met metalstuc van Gietvloer Compleet geeft u elk denkbaar vertrek in uw huis, onderneming of organisatie een luxueus aanzien. Metalstuc is een nieuwe, luxe afwerking voor vloer, wand, meubel, trap, deur of ander oppervlak. Door de manier van verwerken en afwerken kiest u voor een glansgradatie die u zelf wilt: van subtiel tot een extravagante glamlook.

Metalstuc is een materiaal op cementbasis met een metaalachtig uiterlijk. Het wordt in een laag van 1 tot 2 mm aangebracht en geeft een unieke metallic uitstraling aan uw interieur.

Voordelen metalstuc

Hoe krijgt metalstuc zijn bijzondere uitstraling?

Metalstuc krijgt zijn prachtige uitstraling door het schuurproces. Als eerste handeling brengen wij de metalstuc met een spaan aan op uw object naar keuze waarna deze een tijdje zal moeten drogen. Daarna begint het unieke proces: door de stuc goed glad te schuren reageren de ijzerdeeltjes door los te raken van de structuur. Door de zuurstof in de lucht oxideren de deeltjes en ontstaat de kleur van de afwerkingslaag. Hierdoor krijgt uw interieur een unieke afwerking.

Offerte aanvragen

Metalstuc in uw interieur

Metalstuc is in diverse kleuren beschikbaar, namelijk:

Passend advies

Gietvloer Compleet geeft u graag passend advies over de toepassingen van metalstuc en bij het kleurgebruik. In het kort:

Mogelijkheden

De technisch ervaren en creatieve experts van Gietvloer Compleet hebben de knowhow om voor uw woning of bedrijf een maatwerkafwerking aan te brengen, die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit.

Offerte aanvragen