Microcement

Microcement

Bij Gietvloer Compleet vindt u het grootste aanbod gietvloeren in microcement voor woningen en bedrijven. Onze kwaliteitsvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvrij en heel aantrekkelijk geprijsd. Een gietvloer in microcement is niet alleen erg praktisch, maar ook sfeervol en modern.

Door de vele opties in kleur, materiaal en afwerkingen zijn de microcement gietvloeren van Gietvloer Compleet volledig aan te passen naar uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, dus er is altijd een perfecte gietvloer voor uw woning, kantoor, wachtruimte of complete bedrijfspand.


Hoogste kwaliteit

Gietvloer Compleet levert u alleen vloeren in microcement van de hoogste kwaliteit voor uw woning, organisatie of onderneming.

• Altijd op maat gemaakt: keuze uit vele kleuren en afwerkingen
• Alle diensten onder één dak: advies, plaatsing, onderhoud en renovatie
• Jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloeren


Collectiviteitskorting

Betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning? Dan is meestal zo dat meerdere nieuwe bewoners interesse hebben in het laten leggen van een microcement vloer. Op deze manier kunnen wij u een collectieve korting aanbieden. Dat heeft een groot voordeel voor alle nieuwbouwbewoners in hetzelfde project. Deze korting kan bij Gietvloer Compleet oplopen tot 10%.

Specialist in microcement vloeren
Bent u op zoek naar een specialist in prachtige design gietvloeren of stevige industriële bedrijfsvloeren in microcement? Door onze jarenlange ervaring zijn we experts in het leggen van microcement gietvloeren in iedere ruimte en voor elke toepassing. Onze gietvloeren in microcement zijn van de allerhoogste kwaliteit, hebben een strakke of juist natuurlijke uitstraling. Ze zijn volledig naar uw persoonlijke wensen te vormen. U kunt bij ons terecht voor gietvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren, betonlook vloeren, designvloeren, egaline vloeren, microcement, vloercoatings en vloerverwarming.

Bezoek onze showroom
Wilt u meer informatie over ons uitgebreide aanbod gietvloeren in microcement of wilt u ze liever in het echt zien en testen in één van onze twee showrooms? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Microcement vormt perfecte basis
Wilt u een vloer van microcement in uw woning of onderneming? Er zijn vele redenen om voor deze vloeren te kiezen. Ze zijn een prachtige basis voor iedere ruimte in huis en laten uw interieur extra tot zijn recht komen; alsof het een foto ervan zo in een woonmagazine past. En omdat de specialisten van Gietvloer Compleet uw microcement vloer naadloos leggen ontstaat een enorm gevoel van ruimte in uw woning of ondernemingspand.


Mogelijkheden

Door de vele mogelijkheden past een microcement vloer bij elke woonstijl, van industrieel tot rustiek. De microcement vloeren van Gietvloer Compleet zijn verkrijgbaar in meerdere ral- en NCS-kleuren. Voor een definitieve kleurkeuze raden wij uiteraard aan om die keuze te maken bij ons in de showroom. Maar op basis van ons kleurenschema kunt u alvast een indruk krijgen van de standaard kleuren die wij hanteren voor de microcement vloeren. Een garantie voor een perfecte match met uw interieur. Van en met de microcement vloeren van Gietvloer Compleet hebt u jarenlang zorgeloos plezier.

Offerte

Hoogwaardige materialen
Een microcement vloer komt pas echt tot zijn recht wanneer deze van superieure kwaliteit is. Daarom onderscheiden wij ons door uitsluitend gietvloeren in microcement te leggen van hoogwaardige materialen. Ook werken we alleen met gedreven vakmensen, zodat we met zekerheid die kwaliteit kunnen leveren die we onszelf ten doel hebben gesteld.

• Jarenlange ervaring in het aanbrengen van microcement
• Ruime keuze aan vloeren
• Twee showrooms van ma t/m za geopend op afspraak
• Een duidelijk aanspreekpunt

Praktische voordelen van een microcement vloer
Een microcement vloer leggen in uw huis of bedrijfspand is naast bijzonder mooi ook zeer praktisch. Een belangrijk punt. Niemand heeft toch zin, tijd of geld voor onnodig onderhoud aan de vloer van zijn of haar woning. De voordelen van een microcement vloer:

• Onderhoudsvriendelijk
• Slijtvast
• Vrij van verborgen vuil of stofmijt
• Te reinigen met slechts een vochtige doek
• Comfortabel
• Op lange termijn goedkoper dan andere vloeren
• Heerlijk om op te spelen, wonen en te leven
• Vrijblijvende offerte voor een vloer van microcement

Offerteaanvraag
Bent overtuigd van de unieke uitstraling en vele voordelen van een vloer van microcement? Vraag dan – zonder verplichting – een offerte bij ons aan. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij u een reële prijs aanbieden.

Stuurt u een e-mail naar info@gietvloercompleet.nl of bel naar 0345 725351.

Het is ook mogelijk om de showroom op afspraak te bezichtigen. Legt u deze afspraak eenvoudig vast via deze site.