Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Onze aanpak

ONZE AANPAK


Wij maken PU Gietvloeren en Beton Cire geheel naar uw wensen en smaak. Om u een optimale keuze te kunnen bieden, hebben wij diverse typen vloeren in ons assortiment. De uitstraling van de diverse typen PU-vloeren en Beton Cire verschillen enorm van elkaar. Daardoor zijn we in staat om een PU-gietvloer te creëren die geheel aansluit bij de persoonlijke stijl en sfeer die u nastreeft. 

Wilt u een gietvloer met één kleur of heeft u liever een metallic glans? Hebt u originele ideeën?  Verwerk dan bijvoorbeeld een logo of afbeelding in uw gietvloer. Bekijk de diverse typen gietvloeren die wij aanbieden en maak uw keuze.

Basis

Hebt u geen tijd of ontbreekt het u aan de juiste kennis om uw vloer te egaliseren? De specialisten van Gietvloer Compleet egaliseren uw vloer tot een perfecte basis. De volmaakte vloer begint bij de egalisatie daarvan. Een vloer egaliseren is een vak apart. Ons vak. Daar hebben we gezamenlijk meer dan veertig jaar ervaring in.

Het systeem van Gietvloer Compleet 

De laatste jaren zien wij dat ondervloeren, zoals bijvoorbeeld dekvloeren uit zandcement  steeds minder vlak aangebracht worden en kwalitatief minder sterk zijn. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om het egaliseren van de ondervloer standaard in ons gietvloersysteem op te nemen. Het voordeel hiervan is dat wij na het egaliseren een veel vlakkere vloerbasis hebben. Dat komt het uiteindelijke eindresultaat van het gietvloersysteem enorm ten goede. En daarmee ook het wooncomfort en – plezier dat u beleeft in uw woning.

Bewust gekozen

De keuze voor het egaliseren als basislaag van de gietvloer werkt qua gezondheid en milieu ook door in de volgende laag die onze vakmensen aanbrengen op de geëgaliseerde ondervloer. Voor deze laag gebruiken wij een hechtlaag op basis van polyurethaan en acrylaat. Hiermee staat het basissysteem van Gietvloer Compleet als een huis. Technisch van topkwaliteit en ook nog eens goed voor mens en milieu. Daar hechten wij bij Gietvloer Compleet enorm veel waarde aan.

Uiterlijk 

Als derde laag brengen de specialisten van Gietvloer Compleet de gietlaag aan. Dit is de laag die uiteindelijk het uiterlijk van de gietvloer bepaalt. De basis van de gietlaag is een polyurethaanhars. We hebben de beste ervaring met het leveren van een UV-stabiel product.  Gietvloer Compleet heeft er voor gekozen om voor zijn gietvloeren alleen met de allerbeste polyurethaanhars te werken. Wij hebben hierin één kwaliteit en dat is topkwaliteit.

Duurzaamheid

De laatste twee lagen voor het verzegelen van uw gietvloer bestaan uit transparante matte polyurethaan laklagen. Waar tien jaar geleden bijna ieder gietvloerbedrijf nog twee laklagen aanbracht, is Gietvloer Compleet nog één van de weinige bedrijven die dit is blijven doen. Wij weten namelijk dat het aanbrengen van twee laklagen de slijtvastheid van de gietvloer enorm verbetert. Ook wat de aanblik van uw gietvloer betreft, is er een groot verschil tussen aan brengen van één of twee laklagen.

Chemisch gematteerd

De tweede laklaag vloeit namelijk veel mooier dan de eerste laklaag. Dit maakt het eindresultaat van de gietvloer aanzienlijk mooier. De keuze voor het type polyurethaan lak is ook zeer belangrijk voor het uiteindelijke gebruik van uw gietvloer. Wij hebben bewust gekozen voor een chemisch gematteerde lak. Chemisch gematteerde lak is veel dichter van structuur dan de poeder gematteerde lak. Deze is daardoor veel minder ontvankelijk voor vuil en vlekvorming. Dat tovert uw vloer om in een zeer prettig te onderhouden gietvloer.

Topkwaliteit

Om kort te gaan levert Gietvloer Compleet u alleen de allerbeste gietvloer. Wij staan voor topkwaliteit. Die is voortgekomen uit vakmanschap, ervaring en onze liefde voor dit fantastische product.