Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

40 jaar ervaring

40 JAAR ERVARING


Over Gietvloer Compleet

Gietvloer Compleet heeft meer dan veertig jaar ervaring en vakmanschap in huis als het gaat om gietvloeren plus aanverwante diensten en producten. Al jarenlang realiseren wij PU-gietvloeren in woningen, winkels, kantoren, showrooms, restaurants, sportcentra, theaters en musea. Dit doen wij naar volle tevredenheid van zowel onze particuliere als zakelijke klanten. Een gietvloer van Gietvloer Compleet  vormt de basis voor jarenlang woon-, werk- en leefplezier.

Korte lijnen

Bij Gietvloer Compleet hebt u direct contact met de eigenaar. U krijgt van hem eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Koopt u een gietvloer bij Gietvloer Compleet, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Service en aandacht

Ons team bestaat uit vakmensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de realisatie van uw gietvloer. Kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en een uniek gietvloerensysteem is wat bij ons het verschil maakt.  Door onze centrale ligging in Culemborg is het bovendien mogelijk om uw gietvloer door heel Nederland te leveren. Bij Gietvloer Compleet staan we voor vakmanschap en kwaliteit. Om deze reden geven wij met een gerust hart garantie op onze producten. Zo hebben wij een leggarantie en een materiaalgarantie.

cementgebonden-groen-1

Wilt u ook zo'n prachtige gietvloer bij u thuis?

Leggarantie

Onze vloerenleggers zijn allemaal gespecialiseerd in hun vak. Mede door hun jarenlange ervaring garanderen wij dat een PU-gietvloer van Gietvloer Compleet volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en gelegd. Wij leggen uw gietvloer in vier à vijf werkdagen. Dat is mede afhankelijk van het type ondervloer en het soort vloer dat u kiest. De vloerenleggers verwerken de vloer bij een temperatuur van 20°C. Na 48 uur is de vloer weer beloopbaar. Na 72 uur is de vloer mechanisch uitgehard en na zeven dagen is de vloer chemisch uitgehard.

Om een goede hechting te garanderen vragen wij u de ondergrond schoon, droog en vetvrij op te leveren. Het aanbrengen en uitharden vereist een omgevingstemperatuur van minimaal 21°C. De ondergrond moet minimaal 15°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid 80%. Zorgt u er verder voor dat de ruimtes wind- en waterdicht te zijn.

Materiaalgarantie

Bij normaal gebruik van uw vloer geeft Gietvloer Compleet u vijf jaar garantie op elke gelegde vloer. Bij normaal woon- of werkgebruik is het in principe voldoende om uw vloer af te nemen met een Swiffer en vlekken te verwijderen met een oplossing van groene zeep en water.

Scheurvorming door extreme werking van de ondergrond en (damp)spanning vanuit de ondergrond vallen buiten de garantie. Ook slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik, krassen, schokken of verkeerd schoonmaken valt buiten onze garantie.

Voldoet uw klacht aan de garantievoorwaarden, dan zullen wij de vloer herstellen of indien noodzakelijk geheel vervangen. Bij een normaal gebruik kunt u echter langdurig genieten van uw PU-gietvloer van Gietvloer Compleet.

Advies over uw gietvloer

Wij adviseren u uitgebreid over de vele mogelijkheden en voordelen van een PU-gietvloer van Gietvloer Compleet. Bij het gieten van een polyurethaan gietvloer komt niet alleen vakmanschap kijken. Ook een goede uitleg, degelijk (kleur)advies, de beste materialen en een uniek gietvloersysteem zijn nodig voor een mooi eindresultaat van uw gietvloer. De specialisten van Gietvloer Compleet kennen de technische aspecten en wij nemen vanzelfsprekend ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij u op locatie of bij ons in de showroom, waar u direct de vele praktische mogelijkheden kunt bekijken.

Materiaalgarantie

Een gietvloer is maatwerk en deze kiest u voor jaren. Vertrouw uw project daarom toe aan dé specialist in PU-gietvloeren: Gietvloer Compleet. We verdiepen ons vooraf grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Koopt u een gietvloer bij Gietvloer Compleet, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.