Oxidestuc

oxidestuc

Wilt u uw woning een unieke look geven die net dat beetje extra glamour uitstraalt? Met oxidestuc van Gietvloer Compleet geeft u elk denkbaar vertrek in uw huis, onderneming of organisatie een luxueus aanzien. Oxidestuc is een nieuwe, luxe afwerking voor vloer, wand, meubel, trap, deur of ander oppervlak. Door de manier van verwerken en afwerken kiest u voor een glansgradatie die u zelf wilt: van subtiel tot een extravagante glamlook.

Oxidestuc is een materiaal op cementbasis met een metaalachtig uiterlijk. Het wordt in een laag van 1 tot 2 mm aangebracht en geeft een unieke metallic uitstraling aan uw interieur.

Voordelen oxidestuc

– Bijzondere luxe uitstraling
– Slechts 1 tot 2 mm dik Hecht op vrijwel ieder oppervlak
– Eenvoudig te verwerken
– Volledig kant en klaar product
– Voor extra vlekwering kunt u oxidestuc afwerken met PU Coating In badkamers adviseren wij u om af te werken met de onze speciale Badkamer afwerking

Hoe krijgt oxidestuc zijn bijzondere uitstraling?

Oxidestuc krijgt zijn prachtige uitstraling door het schuurproces. Als eerste handeling brengen wij de oxidestuc met een spaan aan op uw object naar keuze waarna deze een tijdje zal moeten drogen. Daarna begint het unieke proces: door de stuc goed glad te schuren reageren de ijzerdeeltjes door los te raken van de structuur. Door de zuurstof in de lucht oxideren de deeltjes en ontstaat de kleur van de afwerkingslaag. Hierdoor krijgt uw interieur een unieke afwerking.

Oxidestuc in uw interieur

Oxidestuc is in diverse kleuren beschikbaar, namelijk:
– Goud
– Koper
– Brons
– Roest
– Aluminium
– Staal

Passend advies

Gietvloer Compleet geeft u graag passend advies over de toepassingen van oxidestuc en bij het kleurgebruik. In het kort:

– Metallic betonstuc met een luxe uitstraling;
– Geschikt voor onder andere wanden en meubels;
– U kunt zelf bepalen in welke mate wij de stuc opschuren.
– Daarmee bepaalt u zelf de uiteindelijke glans;
– Leverbaar in 6 metallic kleuren.

Mogelijkheden

Ervaar zelf de uitstraling van onze oxidestuc mogelijkheden in Culemborg. De technisch ervaren en creatieve experts van Gietvloer Compleet hebben de knowhow om voor uw woning of bedrijf een maatwerkafwerking aan te brengen, die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit. Onze showroom is gevestigd Culemborg, centraal in Nederland. Om u goed van dienst te kunnen zijn en u de juiste aandacht te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Offerte aanvragen