Prijs gietvloer per m2

prijs-gietvloer-per-m2

Wat is de prijs van een gietvloer per m²? Dit is een vraag die ons heel veel wordt gesteld maar niet heel gemakkelijk zonder meer informatie te beantwoorden is. De prijs van een gietvloer per m² is namelijk afhankelijk van een aantal zaken zoals; het totale oppervlakte, het gebruikte materiaal, de ondervloer / ondergrond en extra’s zoals het aanleggen van vloerverwarming, het ingieten van bedrijfslogo’s, logo’s, patronen en teksten.

Gietvloerprijs berekenen

Extra opties en mogelijkheden

Vaak heeft u meerdere bedrijven nodig om uw gietvloer te gieten en eventueel vloerverwarming daaronder aan te leggen. Gelukkig bezit Gietvloer Compleet die unieke combinatie. Gietvloer Compleet kan zowel vloerverwarming aanleggen en vervolgens de gietvloer daarover gieten. Dit beïnvloedt de prijs van de gietvloer per m² maar is goedkoper dan wanneer beide taken worden uitgevoerd door verschillende bedrijven.

Naast egale effen kleuren en meerdere tinten in uw gietvloer, is het ook mogelijk om bedrijfslogo’s, logo’s, patronen en teksten in de vloer te gieten. Hierdoor kunt u uw gietvloer volledig aanpassen naar uw smaak en wensen. Als u een bedrijf heeft, kunt u op deze manier uw huisstijl helemaal doortrekken in uw bedrijfspand. Een unieke blikvanger die al uw klanten en bezoekers zullen herinneren.

Het is ook mogelijk om geluidsdempende lagen of antisliplagen toe te voegen aan uw gietvloer. Dit zijn functionele aanpassingen aan uw gietvloer maar verminderen de strakke look en stijl niet. Deze extra opties verhogen de prijs van de gietvloer per m² wel.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Niet ieder type gietvloer is namelijk geschikt, maar samen komen we er vast en zeker wel uit.

Richtprijzen gietvloeren van Gietvloer Compleet

Afhankelijk van de oppervlakte van de vloer, kunnen we andere prijzen hanteren. Hoe groter de oppervlakte van de vloer, des te voordeliger Gietvloer Compleet een gietvloer kan aanbieden. De kosten van een gietvloer zijn ook afhankelijk van het gekozen materiaal, de ondergrond waarop de gietvloer komt en de hoeveelheid gietlagen en opbouw van de gietlagen. Onderstaande prijzen zijn indicatief.

Een vloer met een oppervlakte tussen de 1 en de 25 vierkante meter heeft geen meterprijs maar een starttarief. De kosten van een PU-gietvloer tussen de 1 en 25 vierkante meter is 2.950 Euro. Voor Woonbeton is dit 3.150 Euro. Voor Microcement en Beton-cire is dit 3.850 Euro. Vanaf 100m² zijn de prijzen op aanvraag.

Gietvloer Compleet

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer?

Neem direct vrijblijvend contact met Gietvloer Compleet op middels het contactformulier of mail naar info@gietvloercompleet.nl en laat u eerst goed en vrijblijvend informeren over de prijs van de gietvloer per m².