PU Gietvloer in de kinderkamer

pu-gietvloer-kinderkamer1

Wanneer we op zoek gaan naar ideeën voor het interieur van een kinderkamer zijn de suggesties eindeloos. Maar zoals bij iedere ruimte in huis is een goede basis ook bepalend. Graag helpen wij u in uw zoektocht naar de ideale vloer voor uw kinderkamer. De PU-gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar ook zeker praktisch. Wij ondersteunen u graag bij het gehele proces. Gietvloer Compleet legt de PU-gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Bij ons kennen we u met uw voornaam en heeft u nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere look, of toch een speelse kleurrijke uitstraling?

Zeer hygiënisch

Gemaakt van geluiddempend materiaal

Beschikbaar in diverse kleuren

Nauw contact met de eigenaar

Geeft een warme en rustgevende uitstraling aan de kinderkamer

Offerte aanvragen

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-gietvloer warm van zichzelf is geeft het een geborgen sfeer aan de kinderkamer. Kinderen doen vaak veel meer op hun kamertje dan alleen slapen, ze spelen en leren er. Het is vaak echt hun ‘’eigen’’ plekje. Ieder kind maakt een ontwikkeling door waardoor je door de jaren heen ziet dat de kinderkamers nogal eens veranderen. Dan is het fijn om een vloer te hebben die tijdloos is en aansluit bij verschillende stijlen. Interesse of advies op maat? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer (PU-gietvloer) in de woonkamer.

 

Welke kleur kiest u voor uw kinderkamer? 

Onze gietvloeren zijn mogelijk in talloze kleuren. Op deze manier is er voor iedere kinderkamer een passende optie. Ga voor een stoere uitstraling of breng sfeer en geborgenheid in uw kinderkamer door het kiezen van een landelijke uitstraling. Een PU-gietvloer voelt ook zonder vloerverwarming niet koud, maar aangenaam aan, uitstekend om op te spelen dus. Nog meer warmte brengen in uw kinderkamer? Het is mogelijk een PU-gietvloer te plaatsen in combinatie met een vloerverwarming. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Offerte op maat

Klanten met een PU-gietvloer op de kinderkamer

Bij Gietvloer Compleet kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

“Oktober 2020 hebben wij gekozen voor een PU-Gietvloer voor de kinderkamer van onze kinderen. De kinderen zijn er erg blij mee en wij ook. De kinderkamer is er echt op vooruit gegaan en de kinderen er fijn op spelen. Een aanrader!” -Annelies Meijer

Ook een stijlvolle PU-gietvloer in uw kinderkamer? Klik dan op de button ‘Neem contact op’.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over een PU-gietvloer op de kinderkamer

Is een PU-gietvloer geschikt voor een kinderkamer?
Jazeker. Door meerdere eigenschappen is een PU-gietvloer geschikt voor de kinderkamer. Zo is een PU-gietvloer eenvoudig schoon te maken, geven ze een ruimtelijke uitstraling aan de omgeving en zijn ze geluiddempend. Dit maakt een PU-gietvloer erg geschikt voor de kinderkamer.

 

Zijn PU-gietvloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?
Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een PU-gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere kinderkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Zijn PU-gietvloeren enorm duur?
De prijs van de PU-gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke PU-gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een PU-gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

 

Leggen jullie de PU-gietvloeren zelf?
Jazeker! Wij leggen de PU-gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor een PU-gietvloer in de slaapkamer

Ga voor een praktische maar stijlvolle vloer in uw kinderkamer. Wij van het Gietvloer Compleet staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Gietvloer Compleet hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van PU-gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij het Gietvloer Compleet leveren we extreem veel service. Koopt u een PU-gietvloer bij Gietvloer Compleet, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Neem contact op met het Gietvloer Compleet