PU gietvloer offerte aanvragen

Pu-gietvloer-offerte

Een PU (polyurethaan) vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Lees hier meer over de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer.

Offerte aanvragen

Een PU vloer op uw bestaande ondervloer

Als u zich af afvraagt of wij uw gietvloer op uw bestaande vloer kunnen leggen, dan is het antwoord in vrijwel alle gevallen JA. De vloeren van Gietvloer Compleet brengen wij op praktisch elke ondergrond aan. Beton, zandcement, maar ook tegels of zelfs een houten vloer zijn geen probleem. Wij zorgen voor de juiste voorbewerking en geven u vanzelfsprekend garantie op de hechting van de vloer.

Gietvloer Compleet

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de pvc-gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Gietvloer Compleet middels het contactformulier of mail naar info@gietvloercompleet.nl en laat u eerst goed en informeren over de prijs van de PU-vloer per m2.