Showroom gietvloeren

gietvloer-showroom

Ervaar zelf de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren in onze showroom in Culemborg. Zes dagen per week staan onze specialisten u hier graag zonder enige verplichting te woord. Houd er wel rekening mee dat u van te voren een afspraak inplant zodat u alle aandacht krijgt die u verdient.

De technisch ervaren en creatieve gietvloerexperts van Gietvloer Compleet hebben de knowhow om voor uw woning of bedrijf een maatwerk gietvloer aan te brengen, die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit. Onze gietvloer showroom is gevestigd in Culemborg, centraal in Nederland. Om u goed van dienst te kunnen zijn en u de juiste aandacht te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

ALVAST INSPIRATIE OPDOEN

Afspraak

Via onze website kunt u een afspraak inplannen om langs te komen bij onze showroom met gietvloeren. Gietvloer Compleet heeft de grootste gietvloer showroom van Nederland in een modern pand in Culemborg van 1,232 vierkante meter vloeroppervlakte. Daardoor krijgt u een goed beeld van de verschillende soorten gietvloeren die wij aanbieden. In onze gietvloer showroom hebben we voor een overzicht gemaakt van gietvloeren, beton ciré en nog veel meer. Bovendien lopen we samen door al uw vragen heen zodat u tot een goed besluit kunt komen.

AFSPRAAK MAKEN

Showroom bezoek

Onze ruime gietvloer showroom in gevestigd in Culemborg in de buurt van de A2. We zijn makkelijk te bereiken en u kunt gratis bij ons voor de deur parkeren. De gietvloer showroom is geopend op afspraak. U kunt uw gietvloer showroomafspraak eenvoudig online inplannen op een dag en tijdstip waarop u dat het beste uitkomt. Liever telefonisch een plaatsje reserveren? Dat kan ook via 0345 725 351.

Mogelijkheden

De mooiste gietvloeren bekijkt u idealiter in het echt in onze showroom in Culemborg. We snappen dat u een nieuwe gietvloer niet zomaar kiest en daarom kunt u in onze showroom alle soorten gietvloeren zien, voelen en belopen. Denk bijvoorbeeld aan een PU Gietvloer, een Gietvloer Betonlook of een prachtige gietvloer met marmersteentjes, de Grainflow Gietvloer. Of bekijk ons Betoncire. We laten u graag alle mogelijkheden zien die het beste passen bij uw wensen en uw pand. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen we u om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze gietvloer showroom. Komt u een kijkje nemen in onze gietvloer showroom? U bent van harte welkom om onze gietvloeren uit te proberen en met eigen ogen te bekijken.