Slijtvast en UV bestendige gietvloeren Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen Materiaalgebruik met oog op het milieu

Vloerverwarming

VLOERVERWARMING


Gietvloer Compleet

Bij Gietvloer Compleet bieden we u de perfecte combinatie van vloerverwarming en gietvloeren, en dat alles onder één dak. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op ons team van toegewijde en kwaliteitsgerichte vakmensen, zonder dat u meerdere partijen moet combineren. Dit zorgt voor een soepele coördinatie van de werkzaamheden in uw woning. Met één aanspreekpunt bent u verzekerd van duidelijkheid en transparantie tijdens de planning en uitvoering van uw nieuwe vloer. Bovendien werken we alleen samen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn, waardoor u kunt rekenen op betrouwbaar vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.

Rendement

De gietvloeren van Gietvloer Compleet komen volledig tot hun recht wanneer gecombineerd met vloerverwarming. Met hun geringe dikte zorgen ze voor een uiterst efficiënt gebruik van de vloerverwarming, waardoor het rendement maximaal is. Bovendien past een gietvloer zich snel aan de omgevingstemperatuur aan, wat resulteert in een aangename warmte en comfort, zelfs zonder vloerverwarming. Of u nu kiest voor een gietvloer in uw woonkamer, keuken, badkamer, kantoor of winkel, het is een waardevolle toevoeging die zorgt voor ultiem comfort in elke ruimte.

Wilt u ook zo'n prachtige gietvloer bij u thuis?

Waarom vloerverwarming

Bij Gietvloer Compleet denken wij met u mee. Onze methoden zijn erop gericht om u maximaal comfort te geven met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. Ontdek de kenmerken van onze werkwijze.

Gietvloer Compleet helpt u langdurig de voordelen van uw vloerverwarming te ervaren
• Zonder hak- en breekwerk: Wij gaan met precisie te werk en leveren u een goede afwerking van de vloerverwarming.
• Met stofvrij inslijpen: Onze apparatuur slijpt stofvrij sleuven in uw ondervloer voor een vloerverwarming. Zo hoeft u geen meubelen af te dekken en hebt u geen last van hinderlijk stof in de lucht.
• Met een lange garantieperiode: Omdat wij achter onze producten van hoge kwaliteit staan. Zodat u maar één keer een vloerverwarming hoeft te laten leggen om er langdurig van te genieten.

Frezen of binden?
Bij Gietvloer Compleet hanteren we twee installatiemethoden voor een vloerverwarming. Hiermee maken wij het comfort van een vloerverwarming op iedere ondervloer bereikbaar. Kiest u voor de freesmethode waarbij we sleuven maken voor het aanleggen van uw vloerverwarming? Of toch voor een vloerverwarmingsinstallatie door te binden op matten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze twee opties.

Infrezen vloerverwarming installatie

Wij leggen een vloerverwarmingsinstallatie met de freesmethode in slechts enkele stappen. Voor het frezen verdelen we de ondervloer in groepen. Hiermee leggen we met precisie vast waar iedere sleuf komt te liggen. Het frezen gebeurt stofvrij met een professionele diamantzaagmachine. Vrijkomend stof zuigen we op in handelbare zakken. Deze installatiemethode van een vloerverwarming is geschikt voor zowel bij- als hoofdverwarming. Bij de freesmethode frezen de specialisten van Gietvloer Compleet de sleuven direct in de dekvloer. U kunt de dekvloer gewoon laten liggen. Een groot voordeel is het feit dat de vloer niet wordt verhoogd. U hebt geen zorgen over deuren die moeten worden ingekort of over een verlaagd keukenblad.

Binden op vloerverwarmingsmatten

Ook bij deze methode verdelen we de ondervloer in groepen. De verwarmingsslang binden we op krimpnetten. Vervolgens brengen we de gehele constructie onder een afwerkvloer. Gietvloer Compleet beveelt het sterk aan om de vloer te isoleren met isolatiefolie of -platen. Een goede isolering draagt bij aan een efficiënte opwarming van uw vloer. Deze vloerverwarmingsinstallatiemethode kunnen we toepassen als we de afwerkvloer nog moeten aanbrengen. Ook is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de vloer enigszins wordt verhoogd. Vooral drempels en deuren zijn daarna aandachtsgebieden. Net als bij de freesmethode, is het binden op vloerverwarmingsmatten geschikt voor zowel de hoofd- als bijverwarming.

Enthousiast?
Bent u enthousiast geworden voor uw eigen vloerverwarming? Bel of neem contact op via onze contactpagina. Wij nemen de mogelijkheden om een aangename vloerverwarming aan te leggen met u door. Op onze offerte pagina vraagt u eenvoudig een kostenopgave aan.