Woonbeton Amersfoort

Woonbeton-amersfoort

Wilt u woonbeton laten leggen in uw woning in Amersfoort? Dan bent u bij Gietvloer Compleet aan het juiste adres. Wij leggen fraaie, slijtvaste en natuurlijk ogende vloerafwerkingen in omgeving Amersfoort. Woonbeton is een doordachte en duurzame keuze. Het bestaat uit een mix van cement, pigmenten, water en mineralen en is dus ook een milieuvriendelijk product, vooral ook omdat er geen chemische oplosmiddelen in verwerkt zijn. Woonbeton voor uw woning in Amersfoort is dus niet alleen siervol, maar ook milieuvriendelijk.

Woonbeton in uw woning in Amersfoort

Een woonbeton vloer is een verzamelnaam voor giet- en smeervloeren op cementbasis. Denk daarbij aan: betoncire, cementgebonden gietvloer, metallic gietvloer, leefbeton en microcement. Het zijn er bijna te veel om op te noemen. Het kan zowel strak als robuust aangebracht worden en is doorgaans mogelijk in alle RAL-kleuren.

Woonbeton is geschikt voor elk type ruimte en vormt de basis van uw interieur. Wij leggen woonbeton in de gehele regio van Amersfoort. Een woonbeton vloer is populair in woonhuizenwinkels en kantoren. Doordat woonbeton naadloos wordt gelegd, heeft de vloer een stofvrij karakter en is hij zo goed als onderhoudsvrij. Ook is de vloer ideaal te combineren met vloerverwarming.

Offerte aanvragen

Gietvloer met vloerverwarming in de regio Amersfoort

Wij zijn één van de weinige bedrijven die in de omgeving van Amersfoort het leggen van vloerverwarming en het gieten van een woonbeton vloer in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe woonbeton. Vraag direct uw offerte aan, dan geven wij u graag persoonlijk advies.

Offerte aanvragen